Vintertid här

Förra veckan var snabbt förbi liksom helgen och så var det söndag igen och imorgon är det 1 november, det är numera vintertid! Jag förstår fortfarande inte... va faan händer?! Hahah

Helgen har innehållt hockey, sovmorgon, filmer, mys, färgshopping med pappsen, och vänträffar. Lugn helg men bra! Nästa helg är det back to dancefloor igen. Nu ska jag fortsätta söndagsmysa hah ;) ha de!

Dear John


Reunion

Åh vad bra min helg har varit! Fredagen blev hemmamyskväll då jag var helt slut efter jobbet. Igår tog jag sovmorgon, åkte till stinsen och kollade runt lite, hämtade fridisen på hemvägen och åkte direkt hem till henne där mamma kerstin fixat mat och äppelpaj, mys och smarrigt! Vi rullade vidare hem till mig, fixade fejsen och drinkade lite innan vi begav oss mot huvudstaden, mötte upp Linn och begav oss mot Jeanette. Där stannade vi ett tag innan vi drog vidare mot kvällens utgång. Lite annorlunda men mycket trevligt. Kom hem imorse och sov länge. Nu i kväll har vi hyrt film, fridisen, lillebroren och jag. Äntligen såg vi Dear John, som jag velat se ett tag och bra var den! Nu sitter jag här och slösurfar och ska snart bege mig till sängs för sömn. Imorgon börjar en ny vecka och det är back to work. Naajjzz =D


Come Around Sundown

Jag sitter eller ja kanske ligger på min säng just nu, med världerns bästa filt och lyssnar på Kings of Leons nya skiva. Härliga tider, har hunnit med en snabbfika hos farmor också efter jobbet. I söndags kom fridisen hem, och jag har sovit där tills idag. Trevlans har det varit, massa catch up från de senaste 3 månaderna. Imorgon ska jag sussa hos Janina vilket betyder sovmorgon på torsdag. På torsdag blire en date med Jennifer och Fridisen efter jobbet, det ska bli kul när vår trio är samlade igen, det var ju ett tag sen. Nu ska jag kolla 90210 innan jag möter John Blund ;)


anländar´n

Vet ni vad?! Nu åker jag och hämtar Fridiisen på Arlanda. Som jag har längtat, det är nästan 3 månader sen vi sågs sist. Så nu anländer hon från Värmen till kylan. Willkommen pluppisen! =D


Adrian Lux

Igår hade jag otur efter otur. Morgonen började med att det inte gick som planerat, förseningar i schemat ledde till mycket på jobbet. Går tidigare än vanligt på min flex för att komma i tid till Moa i Uppsala. Är glad över att jag hinner med ett bra tåg och sen blev tåget såklart försenat, lite mer försenat, lite mer, tåget rullar in, får sittplats, vi stannar lite till, lite till och en timme senare än beräknad tid rullar vi från huvudstan mot Uppsala. Jag hade magont, var äckligt trött, humöret var inte riktigt på topp efter all otur och väntande. När jag väl kommer fram till Uppsala så SNÖAR DET! Kul....

Jag anlände till Moa lite halvt grinig, otaggad till våran planerade utgång och bara jättetrött. Ville ett tag bara krypa under en filt med mina myskläder. Moas humör var däremot på topp och taggad var hon. Hömöret smittades sakta men säkert över till mig och snart blev jag gladare. Vi var hos moas vän på förfest, mycket trevlans. Vi drog vidare mot Saluhallen och Adrian Lux med Moa och hennes vänner. Efter en massamassa dansande hade jag haft den roligaste kvällen på länge. Lyckad kväll trots att jag inte hade några förväntningar, SUPERNÖJD OCH GLAD ATT VI GICK UT!

Idag vaknade vi tidigt trots att vi inte gick och la oss vid 4 imorse. Vi kollade Greys, Idol och tog en ashärlig höstpromenix. Mamma kom och hämtade mig och nu ikväll har min syster, hennes pojkvän och farmor varit här. Firat Kickans födelesdag och snacka. Nu är jag jättetrött och ska upp tidigt i morgon så nu ska jag äntligen krypa ner i sängen. God Nattens ;)


höstmörker

Idag efter jobbet åkte jag ner till Siggis och träffade frida, supertrevlans som alltid. Höstmörker och höstkyla utomhus, tända ljus inomhus och där satt vi och käka sallad och drack te, wunderbar =D Imorgon ska eventuellt Jennifer och jag på ett litet evenemang efter jobbet, spännandespännande ^^

Nu är det inte långt kvar fridiiisen tills du anländer från ön ;) 3 dagar... =D

PS. I love you

Igår fyllde farmor år så vi var och firade henne lite med presenter, tårta och blommor så hon blev glad och uppvaktad =)
På kvällen åkte jag och hämtade moa vid station och sen åkte vi vidare mot kista för det var dags för lite bio. Vi såg Lyckan, kärleken & Meningen med Livet med bland andra Julia Roberts och Tuva Novotny. Den var inte så bra och lite speciell, men inte heller asdålig... hahah så ja vet inte vad man ska säga, man blev i alla fall sugen på Rom, det var säkert haha.
När vi kom hem så kollade vi på PS, I love you och gjorde baileysmilkshake. Den filmen var inte som jag tordde men väldigt sorglig och bra ändå. Somnade som vanligt mot slutet så idag såg vi klart den. Nu sitter jag här all by myself med massa roliga och mindre roliga måsten som måste fixas. Härligthärligt^^^ Ha en nice söndag ;)



good day @work

Igår efter jobbet begav jag mig in mot åhlens och city för presentspaning. Efter 2 timmars vandrande gick jag till Janinisen och hennes jobb. Där skulle de precis stänga så vi stannade kvar och hon klippte mig. Mitt huvud känns nu ett ton lättare!
Vi begav oss sen hem mot hennes lya, tog med oss mat på vägen och tjattrade, löste korsord och drack te. Riktigt trevlans!

Idag har jag haft en jättebra dag på jobbet. Riktig fredashöstmysjobbdag må jag säga. Fick sitta i Jennifers rum då hennes rumskamrat var ledig. Vi jobbade på samtidigt som vi lyssnade på hennes iphone i bakgrunden. Bon Iver, José Gonzalez, Gavin Degraw, Keane, Tiger Lou och Kellerman var några av alla vi lyssnade på, hösmysmusik med andra ord. Dagen bjöd på mycket skratt och stoj. Trots att man var stressad så blev man lugn av musiken... ett stort plus till det! ;) Nu ska ja kolla OTH, God Nattens ;)

dags för saxen

Som vanligt i min nya vardag vid denna tidpunkt är jag trötter... mycket trötter! Idag hade ja massa datakrångel på jobbet och mycket att göra så imorgon får jag köra på rejält. Hoppas på att dataproblemen löser sig!

Imorgon efter jobbet ska jag bege mig till Janina och hennes jobb för att klippa av mina äckligt slitna toppar. Sen ska jag hänka med henne hem till nya lyan och sova där, detta betyder sovmorgon på fredag då jag får nära till jobbet =) tjohoo =D Nu ska jag möta John Blund! God Nattens ;)

matchsugen

Gaah ja sitter just nu och dregglar över väskor som jag bara VILL HAAA!!! men dream on...

Idag började jag morgonen med en lång varmdusch. Jag har sen varit och fikat nere i siggis med Janina & Louise vilket var mycket trevlans. Det var föör längesen vi träffade sist så det var mycket roligt!

Abrooow! Jag tycker vi ska gå på en hockeymatch snart oxå (hittat en favorit i laget)... och fotbollen såklart! Jag fick värsta rycket och blev jättesugen på att gå! Inom en snar framtid säger jag bara!

Neej nu ska jag nog ta och baka något, jag är rastlös må jag säga! Dessutom är det BARA 12 dagar kvar till min andre halva, fridiiisen kommer hem till Suéde =D längtar som en toook! =D





Systeryster 26 barre!

MEGAGRATTIIIS TILL EN AV VÄRLDENS BÄSTA SYSTRAR (har två juh) PÅ 26 ÅRSDAGEN! VI SKA SE TILL ATT FIRA DIG INOM EN SNAR FRAMTID. HOPPAS DU FÅR EN TOPPENDAG <3 <3 <3




lillebrors shoppingdag

hallohallo =D
Idag skulle jag ju ta sovmorgon, jag vaknade klockan halv 8 och hade megaont i min hals. Jag kilade och gjorde en stor kopp med te och kollade ett greys avsnitt och somnade sen efter 2 timmar igen.

Har varit i Barkarby, sollentuna centrum och stinsen idag, shoppingdag med lillebror till lillebror. Han hittade mycket fina grejor så det var kul. Chinos, jeans, kofta och jacka, det ni?!
är helt slut och känner mig konstig, får svettattacker och mina mandlar e svullna. Men jag fick inte komma till doktorn, dom tyckte jag skulle vänta några dagar till..... det känns ju..... brao =/
Neej nu ska vi åka och hämta sushi, ha en bra lördag!


The Last Song

Idag började morgonen wierd, jag befann mig i nattmössan längre än vanligt. Höll på att ta fel tunnelbana rätt perrong men var ett steg från att åka i fel riktning, stod och väntade på det rätta fast det stod en inne och jaaa... va ska man säga?!

När jag kom hem var jag så jäkla trött men piggnade till lite när jag åkte och hyrde film och köpte min nya favorit lindt blåbär :O fridaaa något jag måste visa dig ;) Nu ikväll kollade vi på en av filmerna, The Last Song. Hade inga förväntningar men den var faktiskt bra, blev bättre mot slutet men den var sorglig så man fällde en tår eller två. Nu ska ja kolla nån serie och sen sussa! Skönt med sovmorgon imorgon! God Nattens ;)


RSS 2.0