videomoments

HAHAHAHAHA JAAG DÖÖR AV SKRATT SNART! Sitter och kollar på gamla videoklipp som man spelat in under åren. Så jäkla flummiga och konstiga haha! Har jobbat idag, imorgon och på söndag blire mera jobbelijobb. Så nu ska jag gå och sussa ;) Adjöken & God Nattens ;) btw, intressant och nödvändigtinlägg.... ooneej haha=D


Otursdagen är framme

ALLTING GÅR ÅT HELVETE IDAG!!! Jag började dagen glad och taggad till alla måsten jag skulle göra. Grattade fridisen och satt igång med allt. Sen började skiten...
Jag ringde langley - det var fullbokat, jag skulle söka massa kurser - det gick inte att söka, jag skulle fixa mailen - då jag ser att jag fått bokningsbekräftelse och en faktura av langley FAST jag inte bokat resa. Nu var fakturan lättlöst men resan och min framtid får man väll bara hålla tummarna åt. Det kan finnas en lösning på resan, HOPPASHOPPASHOPPAS!!!!! Inte nog med allt detta så regnar det och jag trodde nästan att jag skulle krocka eller någonting. Jag kom nyss hem efter att ha lämnat Tess och Martin på Arlanda. Dom lämnade Sverige och regnet och åker till Kreta idag. Nu ska jag sluta muttra, göra smoothie och kolla Gossip Girl ;)
Hoppas ni får en bättre dag än jag ;)

PS; inget illa menat till langley, jag gillar er ändå ;)

fridus 20 barre

GRATTIS MIN ALLRA BÄSTA VÄN, MIN ENDRE HÄLFT, FRIDIIISEN, PÅ 20 ÅRSDAGEN!!! ;) <3
Hoppas du får en megatoppendag och firas ordentligt ute på Korsika. Jag önskade jag kunde fira din stora dag med dig men jag LOVAR att vi ska fira dig när jag kommer ner och när du kommer hem. Saknar dig! HA DET PRIMA <3

workwork

workwork =D Igår jobbade jag som sagt, idag jobbade jag igen. Imorse kom mamma och pappa hem från åland. Jag fick en mascara och choklad. Jag började sent idag och skulle hinna massa viktiga saker men det sket sig så imorgon gäller det att jag ligger i, för jag har massa som MÅSTE fixas, herregud. Men ikväll har jag bestämt att bara ta det lugnt, läsa nytidning kolla höst hm katalogen och dricka massa te och vila mina fossingar.

Jag blev jätteglad när jag såg att fridisen (utlänningen numera) hade uppdaterat bloggen och bertättade om hur hon har det. Avis blir ja må jag säga!


shine on

Idag har jag bäddat, duschat, lagat mat, planerat, tänkt, funderat, kollat Gossip Girl och bara chillerillat. Imorgon ska jag jobba helheldag. Over and out ;)

Just nu sitter jag och kollar på massa P&L filmklipp som folk lagt upp på youtube från campingen. Vissa är verkligen ambitiösa, klipper och lägger till musik och så, nicenice. Jag får "jagvilltillbax" känslor!



undrar vad

Gaahhh! Jag jobbade som sagt idag, det regnade och jag gillar det faktiskt. Lite myys att höra regnet smattra för en gångs skull. Jag fick nostalgikänslor från när fridisen och jag var på Guadeloupe och satt vid receptionen och väntade tills det skulle sluta regna och planerade våra utflyckter. Idag kom fridas mamma in och handlade av mig också, det var sorgligt och kändes konstigt. Jag tänker hela tiden "undra vad frida gör nu, om hon jobbar eller badar, solar eller sover" haha frågan är obesvarad. Det värsta är nog att såfort jag kommer på massa jag måste berätta för henne så kan ja ju inte ringa. Vi snackar ju varje dag i telen och berättar varenda detalj om dagen så om tre veckor när jag flyger ner så kommer våra röster gå på helvarv. Måste ju göra en lista för att komma ihåg det viktigaste. Imon hoppas jag att resan blir bokad!

fridiiis farväl

Torsdagskvällen var mysig! Vi var först och såg tredje Twilight sagan, Eclipse. Jag har faktiskt inte läst klart boken än men den var bra ändå. Några skrattattackmoments bara haha. Efter bion vandrade vi mot Fridays för middag. Jättesmarrigt var det och till efterätt tog vi varsin drink.
Igår var jag med fridisen, vi var nere på stan, tog en latte, fixade musik, lagade mat och sen sov jag över för att jag imorse skulle skjutsa henne tidigt till Arlanda. Sadsad! Jag kommer sakna min andre hälft som en took. Men förhoppningsvis på måndag bokar Moa och jag en resa till henne för en visit. Nu ska jag sussa för imorgon ska jag faktiskt jobba. God Nattens på er ;)

Bio feat. Fridays

OJ nu va de ett tag sen! Jag och lillebror rullade hem imorse så nu är jag back in 08-land. Efter massa badande, fiskande, kortspelande och björnsafari är jag hemma för nya äventyr.
Fridisen åker ju till korsika på lörda och blir borta längelänge. Ikväll blire bio och middagsmys på Fridays inne i stan med henne och jennifer. Lite fira födelsedag också. Ska bli supermyys fast jag inte vill tänka på att hon ska åka. Men ja SKAA hälsa på henne, så lätt kommer hon inte undan hah ;) Ha en trevlans kväll ;) Puss


Borre på spöt

Chacha =) Nu sitter man här vid köksbordet hos nybergs igen. Gårkvällen var himla trevlans och bjöd på mycket skratt. Moa, jag och hennes två vänner åkte till Ljusdal för middag. Vi satt länge kvar, maten var god men jag råkade såklart beställa den starkaste. Tårarna rann, läpparna blev illröda, snoret rann och hela jag var som en rykande het chili. Kändes som att läpparna skulle sprängas. Efter några timmar så gick vi vidare till stadt för en drink. Trevlanstrevlans!
Imorse åkte vi mot stugan för massa bad och lek. Finväder erbjöds och dessutom hade Tess och Martin kommit som surprise i gårkväll. Håll i er när ni hör det här! Jag följde dem och lillebror ut med båten och FISKADE. Så jäklakul att meta, jag fick två ätbara abborrar och mångamånga pyttisar. Meta är min nya grej!

Med denna fina sommarkväll bakom oss lämnade vi Lindsta för dagen ;)

Karneval

Sitter oss moa och nybergs, kom nyss hem från karnevalen som är tradition som vi alltid var på när vi var små. Det var med andra ord ett tag sen man va där.
Igår gick vi först lite på stan i Hudik. Andreas och jag gick runt och fyndade åt honom och till mig blev det inget. Vi åkte sen vidare till Maln för lite sol och bad och sen vidare in mot stan igen för middag. Hudik är faktiskt en mysig stad på sommaren. Dock inte mycket shoppingmöjligheter men helt ok.
Vi begav oss sen mot Lindsta och Stugan för plask och bad. Där stannade jag ett par timmar innan ja åkte hem till moa. Vi kollade på vår gamla favoritfilm "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Om ni inte sett den än så är det på tiden hah ;)
Ikväll blire ut för käk med Moa and her friends, trevlanstrevlans ;) Ha en bra helg ;)

Hudiksvall för ett dygn

Jag mår illa som en gris, uschusch! Jag befinner mig just nu i Hudiksvall på ett hotellrum vid vattnet. Mamma, Andreas och jag begav oss tidigt i morse så vid lunch var vi framme och mötte upp Moster Marlene. Saknar moa, hon skulle varit här. Det är lockande att sätta sig på någon av de mysiga uteserveringarna och ta en drink må ja säga. Vi har varit ute vid Havet vid Hölick all day long. Efter att vi bränt oss åkte vi till hotellet och tog ett svalkande dopp i poolen. Efter ett tag gick vi och käkade en 3 rätters, mysigtmysigt. Nu är jag trötter så jag ska lägga mig och sussa. Imorgon blir det havet för sol och bad igen. God Nattens! ;)

glada hudik

Imorgon bitti åker mamma, lillebror och jag upp till glada hudik. Vi ska bo på hotell en natt och bada i havet. På fredag åker vi vidare hem till nybergs igen. Känns jättaskönt och komma hemmaifrån och rensa tankarna. Pappa kommer på fredag =) Nu ska jag sussa adjöken ;) tror ja ska drömma om (Nick Zano) Vince i What i like about you haha ;)

O.C nostalgi

Åhh vet ni vad ja ska göra nu?! Kolla The OC, 3 säsongen ;) wiihoo på den. Var helt beroende när den serien gick på tv:n och jag har sett ALLA avsnitt. Nu är det dags igen så ska nu krypa ner i sängen och trycka på play ;) det ni! God Nattens!


what I like about you

Idag har varit en bitter dag! Så jag har först bara legat och inte gjort någonting, tänkt och fällt en tår. Tills jag insåg att jag ville tänka på annat så eftermiddagen har jag ägnat till att städa mitt rum och kolla på massa avsnitt av "what i like about you". Hade en sån period när jag var mindre, och det är ju lika bra nu med. Nu MÅSTE jag sussa om ja ska orka köra mamma i ottan imorgon. God Nattens på er!

VM-FINALEN

Då va Spanien värdiga världsmästare! Medan Moa satt i sin lya i norr och dregglade över sin Pique satt jag här hemma och dregglade. Blicken pendlade mellan Pyols vackra pudelruffs och domarn´s blänkande flint... haha nerå SKÄMT O SIDO! Matchens lirare (enligt mig) var Jimmy Jump! haha vilken grabb. Irriterande objekt ikväll var då Hollands egna Robben. Tack och hej till han! Denna låt är tillägnad holland ikväll, lyssna och njut ;)

Efter matchen kollade vi på film. Lillebror och jag åkte idag och hyrde två, "Flickan" och "Farsan" blev det. "Farsan" såg vi nyss och den var faktiskt bra, himla rolig måste jag erkänna.

(foto från zimbio.com)

Inflyttningsfest

Igår jobbade jag och direkt efter jobbet begav jag mig hem för att göra mig redo för kvällens bravader. Vi åkte mot Håkan och hans inflyttningsfest. Mycket trevlans var det, tyvärr glömde jag bort att ta kort. Efteråt begav vi oss mot Sommar inne på kungsholmen. Mysigt var det men trötta som vi var så åkte vi hem i tid och slapp nattbussarna. Idag var jag död, inte för att jag var bakis eller så utan för att min hals sved och hala jag kändes seg. Hoppas jag inte blir sjuk nu! Känns tyvärr så redan nu... pepparpeppar! Ha en bra söndag, nu väntar jag på att fotbollen ska börja.... bara några timmar kvar liksom haha ;)

segardagen

Idag har jag haft en segardag! Har varit så jäkla trött hela tiden. Inte gjort mycket men lite. Var hos farmor, fixat med bilder och haft snabbvisit av fridisen så vi bytte lite pics. Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Jobbar imorgon och på kvällen blire inflyttningsfest och utgång. Härlich! Ha en bra kväll;)


Färilavisit m. Fridiiis


hemma från norr

Kom för ett tag hem från skogarna i norr. Vi har faktiskt haft det lyckat där. Vi åkte upp i måndags kväll då trafiken inte va mycket och de bara rulla haha =D Tisdagen var vi i ljusdal och shoppade lite och spana runt. Efteråt åkte vi vidare mot Järvsö och Lill-babs café, vilket var supermys. Gammeldags och hemmabakat, och vi slog oss ner i den fina trädgården eftersom solen sken. Vi åkte vidare mot stenegården men där va de inte mycket öppet så vi tog lite kort och vände. På kvällen kollade vi fotboll med moa och gänget.
Igår tog vi bilen och rullade mot stenegården igen för att köpa deras nybakta tunnbröd och sen åkte vi vidare mot det populära Torön. Supermysig liten ö med en brygga till. Vi solade och badade. På hemvägen stannade vi till i Ljusdal för lite energi. På kvällen åkte vi med moa till Sånghus och tog ett kvällsdopp, asskönt. När vi kom hem så gjorde vi en megasallad och kolla fotbollen med bira och chirre, manligt ooojaa =D
Imorse bar det av mot skogarnas skogar till Lindsta och nybergs stuga. Vi spelade kort, badade, drack te, grillade, badade lite mer i badtunnan och sjön, tog en båttur och drack ännu mer te. Vi 20 tiden rullade frida och jag iväg mot 08 land igen! Tack för superhärliga dagar pluppis och mooiii =D god nattens ;)


P&L 2010 in pics

Julian Casablancas, Cristian Dinamarca, Hoffmaestro & Chraa, Vampire Weekend, ¤ The Kooks ¤, Robyn, The Cribs, Kent, Lily Allen, The Hives, Nikola Sarcevic, The Ark, Miike Snow, Johnossi, Mando Diao, Shout Out Louds, Jay Z(feat. Alicia Keys i en låt) = DET VI SÅÅG =D ALLA FAVISAR SAMLADE! <3

roadtrip norrut

Jaop, nu sitter man här i norr igen haha =) Moa jobbar och fridisen som hänkade ligger och sussar. Frida är för övrigt här för första gången så idag ska vi ta en tripp till Ljusdal och Järvsö. Igår på kvällen rullade vi iväg och det var första gången jag körde så långt men det gick prima men kändes lite konstigt haha. Både frida och jag hade gjort två asbra skivor som vi bränt. Gjorde hela resan mkt bättre! =D
Nu ska jag göra lite nytta och ta en kopp te innan frida kommer upp och stör mig, haha. Ikväll blire nog ett kvällsdopp när moisen slutat också! Ha en primadag, I know I will ;)

hemma efter smuts och hetta...

Nu sitter jag hemma ren och fräsch igen! Efter en vecka i borlänge och Peace and Love, smutsig, svettig, bränd och oofräsch. Det var hur som helst en wunderbar vecka som jag vill tillbaka till, bilder kommer senare ;) NU ska jag snart rulla och hämta upp friiiduus och senare kommer även storasyster med pojkvän. Jag är såå trött så det ska bli skönt med en lugn myskväll! ha en bra dag! kraam

RSS 2.0