Valborg i uppsala

åhh i like valborg i uppsala, fyyfaaan va kul vi har och haft det! Nu är vi hemma för en liten paus men snart på G igen! Igår hade vi jättekul och skakade rumpa till teddybears på saluhallen, de var nämligen dj för kvällen =) Kvällen avslutades med langos och annorlunda sällis men kul och jättekul humor. Imorse gick vi till parken där det var helt galet mycket folk. Som en stor festival men utan tält. Så kul, vi dansade, mingalde och röjde hahah! Solen sken och det var vårvarmt och härlich toppenbra väder!
Nu ska vi bättra på ytan och moa berättade världens sjukaste story om en naken förvirrad man hahaha XD
Ha en bra valborg! Vi ska nu klacka vidare till grillpartaj och ståhej =D

packa... vad?!

Gaahhh, ja blir tookig! Jag måste packa men jag kan inte.... ja vette faaan vad man ska ha på sig! Så jäkla svårt må jag säga! Egentligen borde man prova men jag orkar inte, jag trivs i mina stora myskläder som jag har på mig just nu, kanske tar dem över helgen haha.... nerå... skämt å sido ;)

Fridiisen har nu gjort det... tagit en del av storyn av våran resa och ... håll i er... till och med laddat upp bilder... jag känner mig nu tvungen att göra samma sak! Får se om jag hinner det idag!

Nu sitter jag och taggar inför kvällen med smakprov på musiken för kvällen ;) Faktiskt bra, blandad musik som är mixad... taggad! adjöken ;)

Uppsala nästa...

Idag är jag uppe med tuppen och mycket tidagre än på mycket länge! Jag skjutsade lillebrur och hans vän till tåget och mamma till jobbet. Nu har ja slöat lite och ska sen börja packa för helgens bravader. Ikväll åker fridisen och jag till kusinvitamin i Uppsala. Ikväll blire kvalborg med party och ståhej med självaste teddybears som dj. Imorgon blire valborg och massa party. Kommer väll antagligen hem på lördag igen. Niice jaa =)

Men innan det bär av så ska göra några ärenden ovh träffa frida abriii som jag inte träffat på mer än 3 veckor! Vi ska käka en smarrig och hederlig Siggissallad =D Härlichhärlich jaaaa =D Ha en bra helg och dag ;) Kraaaam

Saker man ser...

Åh nu har jag storstädat mitt rum lite och rensat som satan! Nu är det väll fint i någon dag till haha ner... skämt å sido. Mötet med käre systeryster var som vanligt trevlans och vi hade massor att ta igen och prata om. Jag hitta det jag skulle och vi tog även en fika med latte och morotskaka. Myysmyss, precis vad jag behövde efter en förmiddag som denna!

Imorgon har jag bilen (tjoohooo) så då jäklarns ska jag vara effektiv och jag är faktiskt mycket taggad till att klara det haha. Så nu jäklarns ska jag gå och sussa och möta upp John Blund för imorgon blire en tidig morgon! God Natt ;)

Lyssnar på denna underbara låt just nu som frida och jag somnade till på bussen ner till Kastrup i nattrafiken... minnenminnen =D


Telefonmorgon

Herreguud! Nu har jag vart duktig må jag säga trots att jag försov mig och vaknade alldelses försent. Nu känns det som jag har suttit i telefonen hela förmiddagen haha. Känns lite skönare i alla fall. Imorgon fortsätter jag och ska bli någorlunda färdig!

Nu ska jag bege mig in till huvudstaden för att möta upp systeryster för lite presentshopping och "ta-igen-snack"! Ha en bra dag ;) Kraaam

Tankat... all by myself

Idag har jag såklart inte gjort allt jag skulle men en sak har jag gjort och det är att packa upp, (sådär några dagar försent). Så nu ser det förjävligt ut på mitt rum. Imorgon har jag ännu fler grejer eftersom allt bara skjuts framåt. Nu får jag f*** ta mig i kragen och skärpa mig, taggataggatagga! haha Imorgon blire ändring!

Men en sak är jag stolt över att jag gjort helt på egen hand, för första gången och det är TANKAT bilen själv. Stolt... jaa. Jag handlade lite åt mamma och hämtade lillebror. Sen har inte mycket gjorts =/ Men som sagt, jag taggar tills imorgon! På torsdag förmiddag ska jag ha gjort allt som jag skulle denna vecka! Nu ska jag sussa ;) God Nattens ;)


bättre dag

Idag känns det mycket bättre och jag har fått medicin så nu va de löst =) Var ju uppe med tuppen i morse och när jag kom hem skulle jag bara kolla ett avsnitt på datorn och det sluta med att jag somnade på massagedynan och nickade till. Då gick jag över till soffan och somnade som en stock, ashårt.

Klockan är mycket och ingen nytta gjord än! Trots alla mina måsten så nu ska ja käka lunch och sen MÅSTE jag tagga till! Städa, söka, skriva, fixa och dona.... =/ Ha en bra dag! ;)


inga bilder... än!

Nej... jag har fortfarande inte skrivit något om resan och inte laddat upp några bilder! =( Hela min dag kraschade på grund av min jäkla mage! Det är massa saker jag får ta tag i imorgon.
Idag låg jag hela förmiddagen och vilade för att jag hade så ont och senare på eftermiddagen tog jag mig i kragen och körde till farmor. Där fikade vi lite och jag visade bilder från resan. Efter det begav jag mig till doktorn och sen till fridis för lite bildbyte. Nu ska jag gå och möta John Blund för imorgon bär det av tidigt till farbror doktorn igen! =/ detta suger! God Nattens på er ;)


magont... igen

Åhh så jäkla jobbigt! hade massa ärenden och måsten som jag skulle fixa idag och så i natt fick jag jätteont i magen (igen) och höll på att svimma. Tillslut kunde jag somna om och nu ligger jag här och väntar på en tid hos doktorn. Irriterande... jaa!

Nu ska jag försöka sortera lite bilder och så sen ska jag fösöka fixa lite annat! Ha en bra dag! ;)


Hemma från Paradiset!

Hemma från Guadeluope och paradiset, Västindien och Karibien! Tyvärr som ni ser så var internet för segt och vi hade för roligt och var för upptagna för att ett inlägg skulle göras! Hade inte någon dator med mig heller menmen. Nu när jag nästan 3 veckor senare sitter här så finns ju massa att berätta så ja berättar lite åt gången och bilder får komma senare. Såå imorgon börjar min story ;)

Vi åkte hursomhelst direkt till Götet i torsdags då vi landade i Köpenhamn. Där har vi shoppat, partajat, lagat mat, grillat, promenerat i vårsolen och massa annat. Nu ikväll kom jag hem till siggiiis så nu ska jag äntligen få sussa i min egen säng... tjoohooo =D Hoppas ni har haft det lika bra som jag då.... nästan i alla fall ;) Nattiiiis ;)


Bild från idag, svängehalla/kohagepromenix =D nostalgiii....

Nu bär det av!

Åhh herreguuud! NU har jag (kors i taket) sökt lite utbildningar till hösten! Jag vette faan hur detta kommer sluta men jag har sökt! Nu blev det massa krångel på slutet som jag hoppas löser sig och jag förstått rätt! =/

Hur som helst så ska jag nu från och med ikväll inte tänka på något annat än att bara njuta av livet, utan stress och utan oro. Nu jäklarns om exakt 1h & 30 minuter rullar jag hemifrån och kommer inte hem på 3 veckor! Det ni! Ha det bra och jag kommer nog skriva något under tiden ;) Håll utkik! Kraaaam

Tigerlily

Våren är tillbaka och dagen är kommen! Ikväll tar jag med mig min bästa vän och drar till Köpenhamn för att sedan imorgon dra vidare mot Karibien/Västindien och Guadeloupe! Heelcraazy! =D taggad som faan! Men innan det blir dags att rulla så ska jag hinna hälsa på farmor, och träffa fridaabriii, måla naglarna, förhoppningsvis söka högskolor och massa andra saker. Dagens lät blir denna ;) (hittade den i fridiis spelningslista) lööve it =D <3



almost ready

Nu sitter jag nyduschad, nästan fördigpackad och har nyss skrivit en liten adresslista. Har lite grejer kvar att fixa och i morgon har jag bilen så då ska jag fixa det sista innan jag är redo för våra kommande äventyr. Jag har världens huvudvärk som jag hoppas snart försvinner. Imorgon hoppas jag och håller alla mina tummar för att studerakoden ska dimpa ner i min brevlåda. Så att jag kan göra min högskolesökning innan jag åker. Herregud annars vet jag inte vad jag ska göra. Lite smånervös för det måste jag säga =/ Aja men nu ska jag fortsätta och sen göra en stor kopp te. God nattens på er ;) Kraaam


nu är det nära!

Åhh idag tog jag sovmorgon, gjorde långfrulle och kollade Gossip Girl i sängen med en stor kopp te, me like =D

Nu ska jag sätta igång mit hjärnkontor och börja planera för imorgon och vad satan jag ska packa?! Så jäkla nice, igår var jag ju superglad för vårvädret och imorse så snöade det när jag gick upp. Vanligtvis hade jag blivit asirriterad men nu blev jag bara mer taggad till resan. Kunde inte bokat det bättre, jag behöver värmee nuuu och i övermorgon får vi det! =D Tjohoooo! Dra från kalla sverige bah! ;) Nu ska jag börja riva i mina sommarkläder och börja packa! Ha en bra dag! Kraaam

Bild: Langley

Påskhelgen i norr

I helgen har jag firat påsk med familjen och lite släkt uppe i norr. Inge internet, ingen mottagning och ingenting. Vi har spelat kort i massor och varit ute i vårsolen. Det är tradition att vara ute på isen på långfredagen. Vi har varit ute nästan hela tiden.  Eldat i brasan, värmt mat i vedugn, kokat tevatten på gasolspis, handdiskat, spelat kort, bygt pussel och läst massa, Stugkänsla på hög nivå. Mysigt har det varit!

När vi kom hem idag blev jag såå glad och fick massa vårkänslor. Ingen snö, tussilago, grus och solsken, kan det bli bättre?! Nu har jag nyss varit och handlat lite och nu ska jag snart kolla på "ballar av stål" med familjen och sen en film. Imorgon blire massa fix och packning innan det bär av på tisdag! Nu börjar det pirra i magen på RIKTIGT =D Ha en mysig kväll! Kraam

Här kommer lite bilder från helgen i norr! enjoy ;)


Påsksurprise

Åhh... jag var nyss förbi fridisens mamma för att lämna en grej då hon lämnade en påskpresent från Fridiisen haha! Fast vi inte skulle köpa nå påskägg iår! Såå fint hon hade gjort, pysslat och fixat =) jag blev så glad när jag såg det =D
Tack min bästa vän, pluppisen <3


stress på hög nivå!

Jag stressar sönder här hemma nu, herregud! Jag har fått skriva massa lappar för att komma ihåg allting! Imorse skjutsade jag frida till jobbet, handlade lite blommor och var på jakt efter en skinnjacka på HM men det blev ingen. Nu har jag varit hemma i en timme och packat. Idag åker nämligen vi med familjen upp till Hälsingland där vi är nästan varje påsk. Jag har sökert glömt något. Nu ska jag snabbt måla naglarna, hämta pappa på jobbet, lämna av honom hemma, vaccinera mig, göra ett ärende till farmor och sen åka till henne och önska glad påsk och sen hem och göra det sista innan vi åker! Jag kommer vara helt slut känner jag när vi väl sitter där i bilen. Inte har jag hunnit äta något idag heller så det måste jag oxå trycka in någonstans haha. Ha hur som helst en super glad påsk ;) kraam <3 

RSS 2.0