Götet imon <3

Nu sitter jag och målar naglarna med mitt kära "malaga wine" =) Imorgon bitti klockan 7 går bilen mot GBG, ska bli nice att bara komma bort ett tag. Har inte varit i Götet sedan i somras :O och Frida och jag som skulle åka ner jätteofta hahah. Nu ska jag packa ner det sista och sedan gå och sussa! =) Gott Nytt År!!! ;) pusshej adjöken


magont

Inatt har jag inte sovit mycket! Vaknade upp vid halv fyra och hade så j**** ont i magen. Mamma kom ner med alvedon och värmekudde, vi åkte nästan till akuten men efter ett tag så blev det lite bättre och så somnade jag. På morgonen kände jag ingenting... trodde jag... när jag skulle resa mig var jag helt öm så mamma ringde doktorn så jag var där innan jag åkte vidare till jobbet. Sen har det varit helt okej, var lite seg och borta på jobbet. Efter jobbet åkte jag in till stan för att byta mammas saboarmband. Det var inte rätt dag för det fast jag var tvungen...
Nu ska jag ta en dusch och sen packa inför resan till götet. Imorgon får jag reda på vad proverna visade så det kommer kännas skönt att veta. Ha det bra! Pusshej

fika

Idag efter jobbet åkte frida och jag ner till siggis för att möta upp Louise och Janina. Vi gick som alltid till valvet och högg in på deras sallad. Det var jättekul att ses igen efter att inte ha setts på flera flera månader. Louise har rest runt och janina har bott på mallis ett tag. Dem hade massa att berätta och som vanligt satt vi i timmar och hade lätt kunnat sitta längre! Imorgon väntar jobbet och sen tror jag att jag ska bege mig in till stan! Ha de bra! Adjöken och god natt ;)

19 vintrar

japp idag fyller jag år. Men att fylla 19 känns inte så speciellt så ja glömmer bort ibland att jag fyller år. Egentligen gillar jag inte så mycket att fylla år, vet inte varför men det har jag nog aldrig gjort, haha.
Hur som helst så åkte jag in till stan igår, var bakis och asgrinig för att jag inte hitta de ja skulle men sen gjorde jag det och då blev jag jätteglad. En klänning och en härlig tröja blev det! Sen mötte jag upp fridisen och vi gick runt lite till och kollade in rean. Vi träffade freddie och Andreas vilket var jättekul för det var så längesen. Fast det blev en väldig kortis för sen gick fridis och jag till Fridays och svulla gärnet... herregud! Hahaha men gott vare =) sen åkte vi hem till mig och mogga oss och kolla Sex and the city tills vi somna.
Imorse gick vi upp och åt en brakfrulle och frida åkte och jobba. Jag åkte senare på hockey. Där träffade jag sysyteryster med pojkvän och farmor, trevlanstrevlans! Efter matchen så åkte jag med farnmor hem och fikade lite innan jag senare begav mig ner på stan för att träffa Frida (abriii). Evigheter sen vi sågs så det var nice! Vi skrattade, flummade och svulla... precis som alltid! hahaha ;) Imorgon ska jag jobba bara tre dagar innan det bär av till götet ;) Adjöken! =)

Fridays

Idag har jag huvudvärk men ska ändå ta mig i kragen och åka in till huvudstan! Imorgon fyller jag år så frida och jag ska fira det lite med en middag på Fridays. Vi gjorde det en gång förut också för flera år sedan också. Så nu ska jag snart ta bussen och in till frida som jobbar inne i stan idag. Får se om det blir utgång sen med det är jag tveksam till. Ska försöka hitta en nyårsoutfit haha ;) Ha det braa ! Adjöken ;)


Partaj

Nu har jag lagt över alla mina bilder till nya hårddisken och nu ska jag börja fixa mig. Sen ska jag åka till frida. Vi ska vara lite nostalgiska och kolla på julklappen jag gav henne. Nämligen dvd:n med Håkan Hellströms konsert från Peace & love i somras <3 sedan bär det av till Matilda för lite förferre och sedan vidare ut. Ikväll blir det party och det finns en risk för att det blir lika imorgon kväll ;) ha en bra kväll! adjöken ;)

 
Weezer - can´t stop partying


"horchata"

Lyssna och Njut ;)
 
Vampire Weekend - horchata


Dagen före...

Nu sitter jag nyduschad redo att måla naglarna. Sen ska jag och lillebror klä granen och sen är det bedtime. Idag har det varit en stressad och lång dag på jobbet. Men det har varit kul. Efter ett dilemma tog jag mig i kragen och tog itu med det med stöd från tjejorna på jobbet. Då var det skönt ha dom där, tack till dom! haha. Sedan fick vi julklappar, vilket var lite trevlans sådär =). Imorgon jobbar jag ett litet pass sedan hoppas jag hinna hem innan syster och hennes pojkvän åkt hem igen. Natti natti ;)
GOD JUL ;)


Julstressad

Sitter på mitt rum och slog precis in den sista julklappen. Andra år har jag alltid lagt ner tid på mina klappar, slagit in dem fint och skrivit på dem. Nu känns det som jag bara slog in dem utan någonting. Jag tyckte jag var i tid med klapparna i år eftersom jag nästan var klar helt i början av december. Nu några veckor senare är läget likadant... nästan klar. Jag kommer inte ens hinna köpa alla innan julafton. Har en liten kvar till Fridis och pappas får Mamma och Andreas köpa imorgon. Jag har jobbat så mycket att jag inte haft tid att tänka och tiden har bara stuckit iväg och i övermorgon är det JULAFTON... helgalet! Aja nu har jag nyss fixat farmors julklapp så den är färdig och så har jag städat mitt rum lite och nu ska jag sova. Mamma kom nyss in med nya nummret av Sofis mode =)
Imorgon är det sista långa dagen för mig på ett litet tag. På julafton blir det jobb till ett ungefär sen är jag LEDIG över helgen =) så det ska bli nice! Ha det bra! Adjöken ;)

The Hives & Cyndi Lauper - A Christmas Duel

min favorit jullåt just nu =)

avslöjande...

Måste berätta en jättekonstig grej som nyss hände. Jag finner inga ord haha. Jag sitter inne på mitt rum med öppen dörr vid datorn som vanligt medans familjen sitter vid tv:n i vardagsrummet kanske tre meter bort. Då min lillebror och pappa sitter och diskuterar julklappar då Andreas frågar mamma; - Vad har ni köpt till Hanna?
Mamma svarar SERIÖST; - en hårddisk, lite smink och så...
Jag sitter halvt närvarande helt j**** chockad fortfarande vid datorn. Jaha nu vet jag det?! Jag fattar inte vad dem tänker med ibland. Aja för mig spelar det inte större roll så jag ska inte förstöra och säga något om det men jag var tvungen att få ur mig det så nu fick ni höra. Klockrent, sånt som inte får hända ju!!! hahaha
Så nu delar jag med mig av denna låt som är passande!

Basement Jaxx - where´s your head at

till mina föräldrar!


fira av jennifer

Idag jobbade jag och efter jobbet begav frida och jag oss in mot stan. Vi skulle träffa Jennifer hennes pojkvän och hans vän, hennes vänner Ellinor och Jessica och även Fanny och hennes pojkvän. Det var jättemysigt. Det var tänkt att vi skulle fira jennifer med att fika på Café 60 men där var det fullt så vi gick till Waynes. Mycket skratt som vanligt blev det hah. Nu sitter jag äntligen hemkommen efter alla dessa tågförseningar.
Sorgligt nog läste jag nyss att Brittany Murphy har dött av hjärtstillestånd. Kändes lite konstigt att läsa eftersom hon var så ung. Lite läskigt...
Nu ska jag sussa, adjöken!

ICECOLD

Jahaja så var det helg igen! Känns som tiden bara glider iväg. Idag har jag jobbat hela dagen och är sådär fredagstrött som man kan bli ibland. Imorse när jag åkte till jobbet så hade dom ingen värme i bussen och det var frost på rutorna INNE i bussen. Galet kallt och mina tår var helt stenfrusna. Var ju typ -15 ute också. Vintern har anlänt må jag säga. Fast idag var det lite mys också för solen sken och snön glittrade, haha.
Imorgon jobbar jag igen och på söndag med. Frida lockar med utgång imon men jag känner att jag vill spara penningan till nyår och juldagen! För då är det utgång som gäller! På Söndag blir det fika och fira av Jennifer som fyllde år igår. Mysmys! och Frida, vi har skjurre imon ;) nu ska jag göra te, dags för fredagsmys! adjöken ;)

sovmorgon

Sovmorgon idag! Skönt och behövligt för att tagga till jobb fram till jul =) Farmor ringde och berättade att hon skulle åka och handla och kunde göra det i samband med att jag börjar så jag får skjuts. Det tackar man ju inte nej till. Sparar en halvtimme om inte mer. Nice nice! Nu ska jag fixa mig lite och sen bär det av.
Idag fyller Jennifer år, 19 bast. Jennifer lärde jag känna första året på gymnasiet. Hon gick i fridas klass. Vi hade mycket gemensamt och blev snabbt en liten trio. Vi delar många många minnen, frida, jennifer och jag. Jag är ganska säker på att fler minnen tillsammans kommer vi att få. Kommer ni ihåg, fall out boy, arctic konserten, last shaddow puppets, way out west, rommeresorna, friluftsdagarna, studenten, tiden innan, 18 årsdagarna... det finns så mångamånga. Därför tänkte jag ge lite nostalgi och visa några bilder. Alltid massa skratt åt ingenting! Hahah nisseterminalen natten efter way out west, haha, eller våran åhlensdag med våra plånkor!!! hahah Hur som helst! GRATTIIIS jennifer, hoppas du får en toppendag! Hurra hurra hurra för dig =)








vinterdag

Nu sitter jag nyduschad med en stor kopp te av det nyinköpta. Är trött fast ändå utvilad och har haft en jättebra dag!
Imorse vaknade vi vid halv tio så vi fick lite sovmorgon. Moa skulle tvätta och jag ringa några samtal om nyår och ledighet osv. När Moa tagit på en maskin så gick vi och gjorde frulle. Asgo smoothie gjorde Moa, på jordgubbar och hallon. Vi gjorde iordning oss och tog sen en promenad in till Uppsala. Det var sol och massa snö. Myys och kallt på hög nivå. Jag köpte julklapp till farmor och sen köpte vi med oss sallad hem. Vi åkte hem och där väntade det avskedsfika hos moa med hennes klass och annat folk. Trevlans var det! sen begav jag mig hem till siggis igen. Nu är det klart att jag är LEDIG över nyår så jag beger mig till Götet! Nicenice, längtar, va ett tag sedan nu! Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte jobba förrän klockan 14. Fast vi har tomtenatta så vi har öppet till 22 så jag ska jobba tills dess. Adjöken!


vintermyys


Moa redo för promis =)


vinterpromis, och en liten skymt av Moa haha =)

 


temys

Just nu sitter jag på golvet i Moas studentllägenhet med nymålade naglar. Mamma och jag skulle ju egentligen ha åkt till uppsala efter jobbet men på grund av snökaoset så tog jag tåget själv. Imorse var det mycket snö men nu är det MYCKET snö ute. Ganska mysigt måste jag säga! Jag träffade moa och vi gick raka vägen till tehörnan som är en liten mysig tebutik i Uppsala. Där slog vi båda till på nya tesorter. Moa på två stycken och jag med. Baloo och Glöggte blev det för min del. Goda var dom. På vägen hem var det så fint med all vit snö iochförsig var det ju mörkt men det snöade och var vinterland på hög nivå. Nu har vi kollat på Bridget Jones Dagbok som var i stället för Desperate. Hade väntat på Desperate egentligen menmen. Imorgon ska vi nog ta en vinterpromenix in till city. Snö snö, hej snö! Nu ska vi snart sussa! Guten Nacht!

 
På väg hem till moa i det härliga snöandet! Te och mat i sikte, hah! =)


Snö überalles

När jag vaknade imorse så var det helt vitt ute. Lite småmysigt och det vore ännu bättre om det var så på julafton också. Det känns som det var ett tag sen. Nu sitter jag här och väntar på Frida. Jag är dessutom klar innan! Kors i taket säger jag bara. Vi får skjuts idag, kärran kirrar skjurren =) Jobbet väntar och sen bär det av mot Uppsala. Imorgon är jag Ledig, tjoohoo =)

Fruktsallad

Nu sitter jag här igen med fossingsmärta och trött utan att ha fixat nya skor... inte bra! Äter en fruktsallad och dricker Julte och ska nog kolla ett avsnitt av Glee. Imorgon är det jobb igen fast kort dag. Slutar 16 så då åker jag och mamma till Uppsala för att fixa de sista klapparna och sen ska jag träffa Moa igen =) Vi kommer ju inte ses på hela jul och nyår så då måste man passa på. Är ledig på onsdag också. Jobbkläder av, Mysbyxor på! Time for Glee ;) sen är det god natt för mig! Adjöken ;)

Lucia

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, 10 till 17. Nu är jag trött som vanligt och det värker i mina hälar. Imorgon är det back to work igen och då heldag. Lucia idag, men det har jag inte känt nå av. Alltid när man var liten och skulle till skolan så gick man upp lite extra tidigt för att kolla luciatåget på tv:n, äta lussebullar till frukost och sen ha luciatåg i skolan. Idag har det bara varit jobb och jag har inte sett något luciaaktit. Förutom en av grabbarna i kassan på coop hade tomteluva, hahah. Nu har jag i alla fall nyss druckit glögg och kollat gossip girl. Nu kom mamma in med glögg och en lussebulle. Så nu är det luciasvull och snart läggdags. Så trött är jag! Nattis ;)

Uppsalamys

Idag fick jag nästan sovmorgon. Var upp och bråkade med Andreas imorse! Sen gick jag och la mig igen och sov djupt till klockan ett. Då gjorde jag mig iordning och åkte till Uppsala och Moa. Vi gick runt och kollade lite i affärer. Köpte bland annat en julklapp till Fridisen! Det var julstämning på hög nivå. Inne i butikerna var det julmusik och mycket folk. Ute på gatorna luktade det brända mandlar och var tänt med julbelysningar samtidigt som det snöade sådär fint med stora flingor. Man fick verkligen julkänslor, det var mysigt. Vi gick sedan och handlade lite mat och åkte hem till Moa. Vi lagade mat, kokade färskpasta och åt färskt bröd, gott var det! Till efterrätt gjorde vi vår tradition, fruksallad. Men denna gång kokade vi upp mjölk och smälte ner vit choklad och hällde över fruktsalladen och det blev supergott! Svull på hög nivå måste jag säga! Jag hoppas att när jag börjar plugga, att jag får en sådan mysig korridorslägenhet som Moa. Det verkar helt nytt och fräscht och så mysigt att bo själv. Samtidigt som man bor i en korridor. Vi snackade , facebookade och drack flera koppar te. På tåget hem fick jag verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken. Jag hamnade nämligen i en vagn som var helt ny invändigt, så det var mycket bekvämt att jag bara ville sitta kvar. Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba igen! Natti natti! och tack kussen för en trevlig dag/kväll! =)


helt slut!

Japp, trött är jag! Idag var det ganska många kunder och mycket jobb. Roligt var det ju men när man slutade kände man bara att man ville sova. Så blev det inte... åkte hem till lyan och där väntade lillebror. Vi var ensamma för mamma och pappa skulle bort på något. Vi kollade idolfinalen och chillerillade!
Igår anlände min syster och hennes vän från Gotland för en snabbvisit i huvudstan. Vi han umgås lite igår kväll och nu är de på hovet för någon konsert. Imorgon bitti åker de tillbaka till ön. Men hon kommer nog tillbaks inom en snar framtid! Det ska jag se till minsann, haha!
Imorgon är jag ledig! Ska bli mycket skönt speciellt för mina fossingar. Ska då göra ett besök hos kusinen i Uppsala. Det ser jag fram emot! Eventuellt kanske fylla på mitt teförråd, haha.
På söndag är det back to work igen! Ikväll såg jag ett avsnitt av One tree hill då det kom en City and colour låt! Jag fick seriöst rysningar och minnen från i somras! Nu börjar jag sakna Götet på riktigt! Hoppas på en visit till nyår! Ha de gött! Nu ska jag sussa, Nattis ;)


City and Colour - Waiting


Besök hos farmor

Idag slutatde jag tidigt och åkte och hälsade på hos farmor. Det var mysigt som vanligt! =) Hon hade namnsdag idag så jag "surprisade" med en liten miniorkidé i en liten minkruka. Ska nog slå till på en sådan själv med. Det är så roligt, för hela tiden frida jobbat på blomsterlandet så har jag inte fattat varför hon snackar så mycket om blommor och namn och så. Nu FÖRSTÅR jag!!! hahah det är det enda man har i huvudet om dagarna och drömmer om på nätterna. Så nästa utlandsresa kommer vi vara två som går och säger alla namn på blommorna och skriker helt plötsligt; TITTA!!!
Imorgon har jag sovmorgon till 12, skönt och välbehövligt. Är så trött redan nu klockan åtta. Nu ska jag kolla något avsnitt av någon serie på datorn och sedan sussa! Ska minsan gå och lägga mig i tid ikväll.
Haha just nu sitter jag och chattar med lillkusen på 8 bast. Det är så roligt, jag kommer ihåg när man själv nyss skaffat msn och gillar att skicka blinkisar och så haha, tider det. Nu sitter jag här som en 8-åring igen och tycker det är underhållande hahah! =)


tuesday, bloody tuesday

Idag har jag jobbat hela dagen. På eftermiddagen precis när jag och frida avklarat en hel kö, började jag blöda näsblod. Det var ovanligt mycket. Som tur var var frida där och ryckte in. Tänk om det skulle hända när jag stod ensam i kassan med kunder, mardröm... ja. Ont i fötterna har jag som alltid hah. Måste hitta ett par riktiga skor! I helgen är jag ledig och det ska bli skönt! Nu har jag nyss tagit bort sminket och tagit på mig pyjamasen. Kollar på Kollade nyss på desperate och satan i gatan vad spännade det slutade! Missa in nästa tisdag! Nu ska jag sova, natti natti! ;)

Frida kommer du ihåg denna dag?! Påminner lite om denna tid haha =)

Två dagar efter studenten haha


trött...

Nu sitter jag här igen trött som aldrig förr. Undrar hur lång tid det kommer ta tills man är återställd.
Igår kväll var syster med pojkvän här med hans familj. Trevlans var det! Var helt slut efter jobbet. Kom hem med nattens smink på och en sliten hästsvans med jobbkläderna. Efter någon timme sa mamma och Kickan (syster) åt mig att gå och lägga mig då jag slumra till i soffan vid fikat. Hade ju som sagt endast sovit en och en halv timme på morgonen och sedan jobbat. Idag var jag piggare och jobbdagen gick snabbt. Nu ikväll var jag även på hockeymatch i Uppsala. Andreas spelade och gjorde mål när det var 12 sekunder kvar och dem låg under med 2-1. Spännade spännande! Nu ska jag snart sova igen, back to work imon igen! Guten Nacht! ;)

partynatt

Sitter nu nyduschad och helt slut. Frida och jag kom hem klockan 7 imorse. Halv nio kom mamma inrusande och väckte oss och det blev brådis till jobbet. Kändes som en lång dag. Bakis och illamående, frossa och fniss. Så har min dag sett ut, haha.
Igår efter jobbet gjorde vi iordning oss och sedan kom en taxi och hämtade upp oss på jobbet och körde in till stan och Skeppsholmen. Där väntade julfest med hela S-blommor. Senare runt 23 - 24 bar det av mot Håkans kompis. Efter en liten drink där åkte vi vidare, shotta på zipper, drog vidare till Ambassadeur  och senare när dem stängde åkte vi vidare till Grodan. Sjukt kul partynatt, med trevligt sällskap! Länge sedan jag var ut och denna kväll/natt/morgon blev verkligen lyckad! Tack för det ;) Nu ska jag bädda ner mig och möta John Blund! Imorgon är det back to work! Bilder Från aftonen kommer senare!

Saco & Julshopping

Nu är jag helslut i mina fossingar... som vanligt hah. Igår var fridis och jag uppe med tuppen, vi var lediga och skulle bege oss mot älvsjömassan. Inför framtiden kan det vara bra tyckte vi med en inblick i vad som väntar då man ska plugga vidare, vilket vi båda ska. Det var inte bara vi som tänkt så, väl framme var det tjockt med folk de flesta i vår ålder. Hur som helst av en slump gick vi fram till en liten monter i mitten. Där kan det hända att jag har min framtid må jag säga. Velig som jag är så har jag ingen aning om vad jag ska välja. Denna utbildning som ligger i Borås hade två speciella linjer jag tycker verkar jättekul och som handen i handsken för mig. Innehåller bland annat ekonomi, design, mode, kläder, textiler och marknadsföring. Antingen något som heter textilekonomutbildingen, eller den andra butikschefsutbildningen. Detta ska jag titta närmare på så ska vi se hur detta slutar. Spännade spännade!
Efter detta tog vi tåget mot stan och tog en julfika på espresso house, julkänsla... svar jaa! På HÖG nivå ;)
Vi började efter den uppladdningen med julklappsshoppingen. Blev klar med det mesta, har farmor, Frida och pappa kvar och det känns som jag för första gången är ute i god tid. Vågen till det!

Min eviga skojakt är nu slutförd. Köpte mig igår nämligen ett par mjuka loafers att tassa omkring i på jobbet. Adjöken till onda fossingar på jobbet! 
Vi avslutade shoppingen med Sushi på favostället som Kickan tipsade om. Efter var det JC på drottninggatan som gällde. Där var det röda mattan och moserande som gällde. Goodie bags väntade och kvällen fick en super avslutning. Det var nämligen ett firande av Sofi Fahrmans nya boksläpp. En rolig kväll med mycket bra tips!

Efter jobbet idag blev vi hämtade av farmor eftersom vi skulle se på andreas hockeymatch. Det var mot AIK och vinsten gick till Andreas och hans lag. Duktiga var dem trots en annorlunda, sjuk och spännande match. Nervös var jag ett antal gånger. Nu har jag duschat och ska storstäda mitt rum. Imorgon bär det av mot julfest på skeppsholmen med jobbet direkt efter jobbet. Det ska verkligen bli roligt! Det var ett tag sen sist man var ut och partajade.    

Corinne från Corinne & friends, stylar Sofis hår!


nattis

Nu sitter jag hemma hos fridis i pyjamasen. Hon är nere och värmer mjölk för vi ska ta en fika med lussebullar, lindtmint och varm mjölk. Till det ska vi kolla på satc ;) Julmyys på hög nivå! Nattis ;)

brainstorm...

Idag efter jobbet mötte jag upp kusinvitamin och vi åkte hem till mig. Vi drack glögg och snackade i massor och vi kollade Desperate. Efteråt skulle vi åka och lämna henne på stationen och jag övningskörde. När vi kommer in på infarten hemma igen kör jag sakta och koncentrerat in för att parkera skickligt. Samtidigt ser jag hur pappa står i dörren och vinkar hejdlöst och jag försöker ignorera i och med att jag tror det är för att jag inte ska parkera så. När jag slutligen öppnar dörren irriterat så säger han att moa ringt och att det inte gick något tåg förrän om lång tid och det var svinkallt. Vi kör snabbt tillbaka och där står hon och väntar och nu ligger hon och sussar i rummet brevid. Detta händer alltid när jag just glömmer mobilen hemma och detta var första gången jag och mamma åkte innan tåget kom, det gav resultat. Kul var det att jag blev irriterad och trotsade pappas vinkningar i onödan haha.
Nu har jag just avslutat en brainstorming angående lite pick och pack. Ska imorgon nämligen sova hos fridisen. Vi ska iväg och träna på sats direkt efter jobbet så det ska jag ha med mig plus det vanliga. Sedan ska jag även tänka ett steg frammåt åt torsdagen då vi nämligen ska åka iväg på SACO-mässan och julshoppa och även på sofis modes julmingel. Sacoförberedelser, tofflor som ska bytas, pengar som ska sättas in, finkläder som ska på och olika skor för olika tillfällen, mycket att tänka på må jag säga. Nu hoppas jag på att jag packat rätt och bra!
Vi höres! Adjöken och Guten Nacht ;) 

RSS 2.0