in i koma

Mina ögon rullar runt i kors, mina fossingar dunkar och kroppen är utmattad, det är med andra ord läggdags! Jag längtar faktiskt lite till jobbet imon men imorgon kväll går jag in i en koma över helgen, det känns som sömnen är nära och john blund är efter mig! God Nattens ;)

Nya rutiner

Mitten på en ny vecka som är helt annorlunda för mig. Nytt jobb ny vardag, en stor omställning för mig men hittills har det funkat rätt så bra med mina nya rutiner. Själva jobbet går bättre och lättare för varje dag, mycket nytt att lära sig men roligt. Jag är då inte van att gå upp i ottan närmare bästämt halv 6 och komma hem halv 7 på kvällarna, en HELT ny vardag med andra ord. Men jag gillart, för det är roligt på jobbet och jag tycker hittills att det är skönt att sitta på tåget, vakna och lyssna på min Ipod fylld med gamla godingar.

Idag har jag rännt framåt tillbaka på stockholms gator. Jag åkte till jobbet som vanligt imorse, vid lunch tog jag en macka i farten och kutade till tunnelbanan,bytte till buss vi s:t eriksplan och vidare till Karolinska dit jag skulle. Det tog längre tid än vad jag trott så jag skyndade tillbaka till jobbet. Där fortsatte jag med det jag skulle och vipps så var jag på väg hem. Tiden går så jäkla snabbt må jag säga!
Inte nog med lunch/ks stressen så imorse försov jag mig och gjorde mig klar på en kvart! Det ni!

Nu sitter jag och lyssnar in mig på Rasmus Kellerman, Jennifer står just nu och lyssnar på honom live, lite avundsjuk må jag säga! Nu ska jag gå och sussa ;) God Nattens!
Men jag saknar värmen må jag säga!


Brölopp & annat spännande

Här får ni lite bilder från helgens äventyr ;)

pirr i magen

Gaahh va jag är trött och hör och häpna så tror jag bestämt det är dags för mig att inom en snar tid gå och möta John Blund. Men innan det så ska jag berätta vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna.

Natten till Fredag fick jag feber och hade svårt att sova så på dagen var jag seg och trötter men ingen feber men fortfarande förkylder. Var bara hemma och tog det lungan.
Igår var det full rulle. Det vankades finfint brölopp för min farbror, fint och välordnat. Efter så rullade jag vidare till Moas lya, lämnade grejor och vi begav oss mot hennes vän som hade lite förferre. Efter en kort stund där begav vi oss mot Saluhallen för utgång som blev lyckad och med nattpromenad in mot stan och hemmåt i nattmörkret och höstkylan.
Idag har jag varit i Uppsala hela dagen, vi har tagit en höstpromenad, spanat in nya serier och annat spännande ^^
Nu sitter jag här, nöjd med helgen med blåsor under fossingarna från nattens äventyr. Jag har ett speciellt pirr i magen och är lite smånervös för morgondagen då det är dags för något nytt. Det är nämligen min första dag på nya jobbet. Nya erfarenheter och utmaningar, det ni ;) Så nu är det bedtime för mig ;) God Nattens!


ut till skogs

Idag har jag varit ute i skogen en stund med farmor och plockat trattisar. Denna gång plckade jag min korg överfull, vi hitta massor. Niice va?!

Nu på kvällskvisten har jag varit med pappa och lillebruren och handlat kavaj till honom. Undra hur det kommer sig att man ser äldre ut i kavaj. Lillebror blev stoor! =D neej nu ska ja glo tv med familia. Ha en trevlig afton! =D


Ghost In The Machine

Idag tog jag en tur till Stinsen och fick med mig lite smått och gott hem. En ring, strumpbyxor och en kavaj bland annat. nu ska jag sussa! God Nattens ;)



livet rullar

Igår runt 9 tiden befann jag mig i väntrum på Karolinska. Jag satt ensam med morgontv:n på. Jag började tänka tillbaka och fick lite nostalgiminnen på ett konstigt sätt, för det är ju inte direkt ett ställe man minns som favoritstället. För några år sen när jag satt där tänkte jag alltid på vad klassen gjorde i skolan och vilken lektion jag skulle hinna till. Men allt var liksom inte som det brukar, det saknades något i väntrummet. Det var mamma eller pappa, någon brukar alltid följa med mig på årskontrollerna, förr för att jag var liten helt enkelt och på senare tider för transporten. Men som sagt denna höstmorgon var första gången då jag satt där i väntan helt själv. Skönt på något sätt och då har jag tagit mig ann morgontrafiken all by my self, livet leker när man har körkort! Jag känner mig vuxnare nu! (och då menar jag inte att jag inte varit hos doktorn själv förut!årskontrollerna är speciella)
För övrigt jobbade jag igår vilket gick prima, fick med mig en ny minicyklamen hem.... bara så ni vet ;)

Idag har jag inte mycket att säga mer än att Jennifer är Hero! =D och att jag har haft en bra dag! wiiie =D Den här får du, enjoy like old days =)

Its complicated

Gårdagen hos Moa var prima. Vi var snoriga så vi stannade hemma i moas lilla lya, hyrde film, gjorde fruktsallad och bokstavligt hinkade i oss te. Vi hyrde Its complicated, sådär film, sen kollade vi favoriten Secret life of bees.

Kom för en stund sen hem. Jag höll på att somna på tåget och ögonlocken var svåra att hålla öppna må jag säga. Nu sitter jag på min säng, hugger in på avokadomacka och hinkar en stor fet kopp chaite med min stora lurviga filt över mig och ska precis spana in ett avsnitt av Entourage. Härlich, ohhyeah! Ha en mysig söndag! kraaum


Denna bilden tog jag sist jag va i Uppsala då det var så fintväder och jag tog en promenix in
till stan från moa. Idag var det höstväder, bara två veckor senare.


Entourage

Jag gav Entourage en chans eftersom alla snackar om det, och jag kan säga att ja gillart! Började morgonen med att spana in de två första avsnitten med en stor balja te, ohyeah =)

Idag ska jag göra något stort, jag ska nämligen pallra mig iväg och rösta för första gången, det ni! Eventuellt om Moa frisknat till så ska jag bege mig till Uppsala på kvällkvisten ochse vad stan har att erbjuda. Ha en niice lördag! Kraam


Evian Roller Babies

Kollade runt i Fridelos arkiv i hennes blogg då jag hittade ett klipp med dansande bäbisar och detta klipp hade hon lagt upp till mig hahah, wonder why ;) nu hittade jag ett klipp till det! Enjoy ;)


denna (nr2) va den hon la upp, hahah lööve =D


Pappakväll

Lycka känner jag idag =) Igår kändes den faaarfaar away! Hänt bra saker hela dagen känns det som =D
Men hursom, mamma är borta och andreas var på hockey så pappsen och jag gjorde asgoa mackor med tomat och frästa trattisar på. Så ***** gott & sen när började jag gilla svamp liksom^^ ännu en sak jag lärt mig att tycka om. Vi tog en isglass på det och kollade först lite idol och sen hockey. Asså jag vet inte vad det är men jag har fått en gillartkänsla till att kolla hockey på tv:n. Idag kollade vi Timrå - Frölunda, jag som inte gillar annars att kolla matcher där jag liksom inte direkt hejar på ett lag. Men japp nu vet ja nån som kommer sitta bänkad framför elitseriens matcher framöver, i alla fall Djurgårdens, det är ett MÅSTE! Hade helt enkelt en nice pappakväll =D Nu ikväll hämtade jag lillebruren i ishallen och rullandes hade jag linnros i högtalarna. Hans skiva är asniice att ha i bilen, en bra ondaroad skiva helt enkelt! 5 av 5 toasters, kanonkul!


Trattisar

Kom för en stund sen hem från Farmor. Håll i hatten för jag har minsann varit ute i skogen och plckat svamp, med farmor dårå. Det var tider sen må jag säga haha! Solen sken och det var faktiskt skönt att vandra i skogen lite. Vi hittade rätt mycket trattkantareller och åkte sen hem till farmor för att rensa och fika lite. Niice jao ;)
 

back in the days

Denna tycker ja är kul =) Enjoy! ;)


Stockholms Stolthet

Igår träffade jag som sagt Fridelifrett! Vi hade det trevlans som alltid, flamsade och skrattade som alltid =D Jag hittade inte riktigt det ja skulle men jag fyndade en cozy halsduk i alla fall. nicenice ;)

Idag har jag bland annat städat mitt rum, röjt och dammsugit. Spanat in framtiden lite, med kurser och så som jag ska söka till våren, verkligen inte lätt det där! Nu på kvällen har jag suttit bänkad framför Djurgårdens prämiärmatch i elitserien för det här året, mot HV, spännande och härligt nog så vann grabbarna =D tjoohoo på den <3 Nu ska jag snart gå och sussa! Adjöken;)

@ Tandläkaren

Idag väntade ett besök hos tandläkaren, ettårskontroll. Men detta var första gången jag fick betala, vuxet, jaa! Som tur var hade jag förberett mig på det värsta så det blev mycket billigare än vad jag trott.
Nu har jag nyss kollat ett sprillans avsnitt av One tree hill, braobrao =) NU ska jag börja göra mig ready för lite ärenden innan jag ska åka in mot huvudstan för att träffa abriii, fridelifrett! Ha en prima dag;) Pöss

Chariot

Inte mycket har hänt så jag langar min kära höstlåt som alltid kommer tillbaka denna årstid i mina hörlurar. När den var ny och jag älskade den som mest så satt jag på tåget, på hösten, upp till hälsingland och jag lyssna på den på repeat hela vägen fram. Inte illa vad man kunde lyssna non stop då, på SAMMA låt!

hälg i Karlsta

Igår kom vi hem från äventyren i Karlstad. Vi åkte med tåget 06,15 från Sthlm i fredags och kom fram tidigt. Vi åkte nästan direkt på match, dom vann och Lillebruren blev matchens lirare. Vi åkte tillbax till stan sen och checkade in på hotellet och sen blev de lite shopping och lunch. Sen var det dags för match igen och dom vann. Vi åkte sen tillbaka mot stan för middag med alla hockeyföräldrar. Kulkul! Syster med pojkvän kom även dit på kvällen. Vi gick tidigare mot hotellrummet igen och det vankades utgång. Det blev ett ställe som heter Korriander. Jättemysigt ställe, hade även som en utegård med ett dansgolv och bar. Hittade en asgod drink och fin utsikt. Vi somnade inte förrän vid 4 denna kvällen vilket innebar att vi varit vakna då i 24 timmar ungefär.
Men det blev ändå ingen sovmorgon på lördagen då det var dags för match igen. Det blev lite ännu en shoppingrunda och sen ännu en match. Mamma och Pappa åkte hem också då andreas och laget skulle åka hem. Vi blev kvar och det blev en mysig middag med Kickan (syster) och Ted och vi satt kvar tills dom stängde. Igårförmiddag åkte vi med Ted och Kickan tillbaka efter en "toppen hälg i Karlsta". Under shoppingrundorna köpte jag en kofta, linnros skiva och ett par höstskor.
Nöjd med helgen är va jag är och ja saknart! Saknar värmlänskan, hockeymatcherna och den mysiga staden. Män ja kömmer åtärvända de ä säkärt dä!


Housewife

Chacha ;)
Idag har jag jobbat, varit hos optikern på kontroll, lämnat massa kassar återvinning, gjort megasmoothie och nu ska jag börja packa. Jag ska hinna duscha, städa, hälsa på farmor och laga mat innan jag ska rulla mot Uppsala för att hämta Moa. Imorgon tidigttidigt i ottan åker vi nämligen till Karlstad för att heja på Uppland och lillebror i Tv-pucken, det ni ;) Nu ska jag ta tag i grejerna här hah och göra lite nytta!

Bjuder på en ny från Cribs, har lyssnat på den lite då och då i några veckor men först idag började jag verkligen gilla den!


Uret

Nu åker jag och jobbar i några timmar! men först ska något slinka ner i maggen;) ha en prima dag! Kraam

Igår satt jag btw och pysslade med mina kort och klockan som sagt. Nu e de klart men de kanske blev lite många kort men ja ska funta på saken. Så här blev det ;)


Heartbeats

Läggdags och ännu ett möte med John Blund. Jag somnar ikväll in till denna låt! God Nattens på er ;)



en av de sista...

Visst är det kul att måla naglarna när man har ett nytt nagelack?! Det är vad jag gör nu, det blir så fint och inte massa kladd. Här om dagen skulle jag måla dom med ett nagelack som det var lite kvar i och det gick åt helvete! Det blev kladdigt och jag blev irriterad, men nuså!
Efter att vi lunchat (Moa och jag) gick vi till en jättemysig uteservering och tog en latte i solen. Det kändes som att det var en av de sista soluteserveringsstunderna det här året. Men mys var det! Vi begav oss sen mot tåget och på vägen så köpte jag mig ett redigt kamerafodral som jag spanat in en längre tid från Sony. Lite dyrare men värt det! När jag kom hem så gjorde jag en av mina bästa smoothies hittills, med nya smaker. Så lyckad!
Nu ska jag börja pyssla med mina nyframkallade pics =)



Min nya favoritsmoothie innehöll:
- Cantaloupemelon
- plommon
- hallon
- naturell lättyoghurt
- honung
Try it ;)


Promenad till stan

Nu sitter jag här igen vid Moas dator i hennes lilla lya all by myself medan hon är på föreläsning. Lyssnar på Oskar Linnros och ska nu börja sminka mig. Sen ska jag börja vandra in mot stan i detta mysväder med sool och allt. Jag ska hämta ut mina bilder och sen möta upp Moa för Lunch. Härligthärligt! Hoppas ni får en bra dag ;)



Ta mig

HAHAH moa visade mig lite roliga kortfilmer! Här får ni se, Enjoy ;) (Tiggaren & Negerboll var oxå lite roliga)


Puss

Sitter just nu i Moas studentrum och dricker vårat chaite som vi letat efter ett bra tag och fann idag. Vi har idag gått lite på stan och käkat sallad. Nu ikväll var vi på bio och såg den svenska filmen Puss med Alexander och Gustav Skarsgård. Den var stundtals rolig men inte riktigt någon höjdarfilm. Vi gick hem vilket var superskönt, man hörde partydunket från nationerna och vart lite partysugen och taggad till helgen. Nu ska ja sussa! God Nattens på er ;)


Tuffar mot Uppsala

Snart rullar jag mot Uppsala för att träffa kusin. Stannar där tills imorgon. Men innan jag träffar kusinvitamin så ska jag fixa lite ärenden. Jag ska bland annat framkalla lite bilder, pyssel på G! Ha en prima dag;) I know I will!


Guadeloupe <3 sakaaar!

Grabb med Talang

Jäklarns, jag är faan imponerad! Jag sitter och slösurfar lite, läst bloggar och klickat vidare som en labyrint. Klickar in mig på denna killens blogg. Jag har hört talas om honom tidigare och bara sett hans sång men inte bloggen. Men vilken jäkla grabb, han har utseendet, sångrösten och modetalang. Jättefina bilder och mycket snygga outfits. En blogg som jag ska börja följa flitigt, och grabben är bara 17 år. Han bloggar på Kanal5.se och är Andreas Wijk.


Oh Happy Day

Idag tog jag sovmorgon och så jäkla trött. Jag gjorde smoothie och kollade på "Fjorton suger". HAHAH herre de känns som jättelängesen den var ny. Om man bara kollar på kläderna i alla fall hennes hahah. Sen ringer telefonen och så är det min syrra som bor på Gotland. Jag blev jätteöverraskad och ännu gladare när hon säger att hon är i sthlm. Jag åkte in till stan och träffade henne, åhh vad glad jag blev, har inte träffats på nästan ett år. Vi fikade och fyndade. Fyndade en asfin miniplånka från DKNY. Meganöjd med dagen!

Igår bokade jag biljetter till Oskar Linnros, så den 27 november är det dags! Fridis, Moa och jag =)


Sunrise

Helluhellu där ;) Igår och idag har jag jobbat. Ikväll ska ja käka kräftor med mamma och pappa, lillebruren är borta så det blir bara vi. Jag vet inte hur länge sen det var man åt kräftor.
Btw så tror jag att jag har funnit min garderobslösning, nu ska bara päronen mina godkänna det. Åh jag är så trött så ja vet inte va ja ska skriva så jag langar upp en låt ;) Ha en nice helg! Kraam

nee nu fanns den inte på youtube så jag langar Spotify - länken ;) Enjoy!
Monarchy - Sunrise

Garderobsplanering

Helt sjukt vad trött jag känt mig de sista dagarna! I söndags och måndags tog jag för givet att det var helgens bravader som var orsaken. Men nu har det varit så varenda dag denna vecka. Så jag har försökt att bota detta och det har börja funka litegrann. Jag har nämligen, hör och häpna, tagit tag i träningen på riktigt. Denna gång SKA jag få det till en vana. Man blir gladare och piggare!

Nu ska jag sätta mig och fösöka få ihop ett garderobssystem till mitt rum. Planera och fundera är vad jag måste göra, finns så mycket att välja på, men det är ju något roligt så lite taggad är man ju haha. Nee de får bli en fet kopp med te till det! Ha en bra kväll ;) Kraam

Här får ni min "dagens låt", enjoy ;)


RSS 2.0