Divine Intervention

Ojojoj nu fick jag massa minnen och nostalgikänslor i massor, gymnasieminnen! Lyssnade på dessa gamla godingar som jag måste dela med mig av, Enjoy! =D




I´m not over

Jösses vilken helg vi har haft! Helt hyper hela tiden, skrattat i massor och oseriösa hela tiden. Nu är jag i alla fall hemma och Moa hemma hos sig så det känns lite tomt efter 5 dygn tillsammans.
Imorse gick vi upp, drack smoothie och kollade några avsnitt av Greys. Sen kollade Manne och jag klart på Transformers, spännande var det! Efter lunch bar det av tillbaka hemmåt. Hemvägen var full av sång, våra "roliga" skämt och allt vad det var.
Mamma och Pappa var i Uppsala så jag åkte hem till Moa ett tag. Vi lagade middag och kollade ytterliggare Greys avsnitt. Det blev ju spännande fast jag redan sett dem avsnitten haha. Vi åkte sedan mot ishallen och hämtade upp Mamma och Pia och därifrån övningskörde jag först och lämnade Moa och sedan hem. På motorvägen var det totaldimma så det var lite scary men det gick bra. Jag tänker hela tiden på när jag väl sitterdär ensam och kör, det kommer kännas jätteskumt. Nu ska jag snart gå och möta John Blund för jag är helt jäkla slut!

Sen så gjorde jag ett löfte till mig själv att jag ska försöka ha en positiv inställning till ALLT och inte klaga och vara dum! Nu ska jag lyssna lite på ett nytt band pluppisen tipsade om, Carolina Liar, asbra! Länken är till min favolåt, I´m not over!


Längdskidor...

Vaknade nyss efter att ha somnat på soffan framför tv:n, nu är jag småtrött asså så som moa och jag har härjat.

Imorse gick vi upp i ottan igen, åt frulle och kollade gamla Greys Anatomy avsnitt. Sedan satte vi oss och pluggade lite, duktiga som vi är. Vi gjorde senare i ordning oss och skulle bege oss mot Ljusdal. När vi skulle rulla var våran bil helt igensnöad så när vi skottat och borstat fram den kunde vi ge oss av. Där körde vi en liten tur i affärerna och avslutade det hela med ett tradtionellt besök på Finess.

Hemma så hälsade vi på Moas farmor och farfar och sen var det dags för dagens äventyr. Vi skulle nämligen åka en tur längdskidor. Det har inte jag åkt sen jag var kanske 8 - 9 år. Men det var skitkul och gud va jag skrattade. Lillkusin Manne följde med och han var minsan en hejare på det, en liten Hellner på g där kanske. När vi kom in drack vi varm choklad och kollade på Transformers 2. Vi såg inte klart hela så imorgon väntar slutet.
Imorgon ska vi gå upp tidigt igen och eftet lunch någongång rullar vi mot 08-land igen.
Nu ska vi kolla lite fler Greys avsnitt och sedan sussa! God nattens ;)





Maskinen feat. Svampbob

Vi tog nyss en paus och diggade lite till denna gamla godingen! =)


När vi var små...

Igår kväll kollade hittade Moa 2 små gamla fotoalbum i sina gömmor. Gud va kul det var att se! Från när vi var små. Enjoy!'
 
Moa, jag och hennes favodocka Stefan!


Jag, Kattis, Moa, Kickan, Martin och en granne till Moa och Martin... hahahah

Ambitiösa viii

Imorse gick Moa och jag upp i ottan då vi skulle ta till vår ambitiösa sida och plugga en massa. Vi fullföljde det faktiskt och gick upp i tid. Nu har jag läst några sidor i körboken och just nu tog jag en liten paus från mitt jobbsökande. Moa tog en paus och åkte och hämtade Marlenes (min moster, moas mamma) bil som varit på lagning. Då passade jag på att ta en paus jag med. Nu ska jag söka det sista och sedan fortsätta med mitt teoriplugg. Ha en bra dag! ;)


Denna stora konstiga fågel satt nyss utanför fönstret.... Intressant?!...ohhjaa


Musik från förr

Nu sitter Moa och jag med en varsin dator framför oss i hennes barndomsrum i Färila.

Vi gjorde ett X antal stopp på vägen, träffa släktingar, kollade barnfilmer, träffa bondlärpar, åt laxmacka och fikade. Eftersom Moa var chafför så blev jag DJ. Jag tog med mig håkans skiva och 4 stycken jag inte visste alls vad det var. Brända skivor från förr må jag säga. Alltfrån Backyards Roads till Band Of Horses Funeral dök upp, till och med lite Sprice Girls, Five och Lejonkungen dök upp. Vi sjöng med som aldrig förr haha, kul hade vi.
Nu har vi nyss avslutat kvällsfikat som är en tradition här hemma, alltid när vi var små var det det som gällde.
Imorgon ska vi vara duktiga och plugga båda två, det ni ;) God Nattens & Adjöken!




Hockeymorgon

Japp jag och kussen orkade komma upp lagom till att andra perioden skulle börja. Vi gjorde te, smoothie och åt vårat nya bröd vi bakade igår. Mysmorgon på hög nivå må jag säga. Det var en himlans spännande match och det gick åt helvete och vi förlorade.
Nu är vi snart färdigpackade att rulla mot norrland och moas hemtrakter. Vi ska ladda med håkan i bilen, härlich! Ha det gött ;)

nybakat bröd & hockey

Nu har Moa och jag både varit på hockey, handlat och bakat bröd. Hockeyn vann dem med 10 - 0 och lillebrur gjorde 4 mål, hurra för honom! Vi bakade ett nytt bröd som blev jättegott med massa nötter och frukt i, smarrigt! Imorgon är vårat mål att klara att gå upp till hockeymatchen sverige spelar imorgon bitti klockan 6. Vi SKA klara det! Det blir upp till bevis! God nattens på er;)


rädd

Okej jag har en konstig och annorlunda rädsla för katter. Jag är seriöst jätterädd för katter. Jag tror det är på grund av sättet, att man aldrig vet va dom ska ta sig till. Hur som helst så idag när jag stod och väntade på min buss så kom det en katt. Såklart så kom den fram till mig och börja trycka sig mot mig och jag tänkte bara; vart fan är bussen?! sen börja den stå på bakbenen med ryggen mot mig och tröck sig och jag ville bara springa därifrån, satanigatan vilken jobbig katt asså.... usch! Tillslut kom bussen och katten sprang därifrån. Nu kommer man ju inte våga stå där länge till...
Som tur är så drar jag och kusinvitamin till färila och hälsingland imorgon, så då får den hitta någon annan att ty sig till.
Nu sitter jag och målar naglarna, lyssnar på The XX och väntar på Moa ska anlända. Vi sa nämligen ta mammas bil imorgon. Ikväll blire hockeymatch, lillebror spelar en spännande kvalmatch mot täby, spännandespännande!
Ha det primaballerina ;) adjöken

BTW så klarade både fridaabriii och jag D-delen idag på teorin så nu började vi på repetetionsdelen. Det börjar ta sig minsann!

The XX

Efter att jag lyssnat på The XX - Basic Space på repeat så gick jag vidare till bandets alla låtar. Nu har jag lyssnat på dem hela morgonen när jag packat och städat en massa. Wunderbar musik säger jag bara! Annorlunda, tuff och jag gillart!
Nu ska jag dra mig vidare mot körskolan där teoriplugget väntar!


Basic Space

Det här gillar vi! Cool video och cool låt!<3 Enjoy!

The XX - Basic Space

shoutisnews

Gick nyss in på spotify då jag hittade Shoutis nya album! Tjohoo, hoppas den är lika prima som förra. Ytterliggare en bra start på dagen och hjälpmedel när jag nu ska sätta mig och söka massa jobb, albumet heter dessutom "work".
Vid halv ett ska jag och fridaabriii ta bussen mot körskolan och där väntar teoriplugget. Ha en bra dag! Kram


pluggplugg

Idag har jag haft en toppendag igen då allt bara rullar på! Körteorin gick prima och jag klarade C-delen och körlektionen gick också bra. Körde vid Arlanda och sen i Sollentuna. Sen kan jag ju avslöja att nu är datum och tid bokat för teorin och uppkörningen men mer säger jag INTE. Var nervös bara när jag bokade så jag undrar hur tusan det kommer gå sen när det väl är dags.
Efter körlektionen stannade jag kvar på körskolan och pluggade tills mamma kom och hämtade mig och jag övningskörde hem. Så idag har jag pluggat jättemycket.
När jag kom hem kollade jag utbildingar och sen bar det av mot Sats. Där väntade träning och snack med fridisen. Jag har kommit på att man orkar mycket mer om man är på bra humör haha. Det var min dag det! Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag snart gå och sussa ;)


"10 things I hate about you"

Igår satt moa och jag och sökte på spotify massa gamla soundtrack men mina favofilmer när jag var mindre fanns inte med men jag sökte upp dem på annat sätt. Jag hittade då dessa klipp från den ena. 10 orsaker att hata dig eller 10 things I hate about you.

Idag vaknade jag på rätt sida, gjorde smoothie och nu ska jag bege mig mot trafikskolan och plugga en massa och sen ha körlektion. Ikväll blire sats och träning med fridisen;) Hoppas ni får en bra dag! Puss


Joan Armatrading - The Weakness In me


Letters To Cleo - Cruel To Be Kind

Långpromenix

Kyla, snö och soolsken! Efter sovmorgon, lite OS-tittande och frulle så begav vi oss ut på en promenix ner mot Sigtuna. När vi gått strandpromenaden och sen ut på isen gick vi upp på stora gatan och till RC (chokladfabriken). Där gjorde vi ett litet stopp och tinade våra tår och köpte mörk varm choklad och tog med oss. Vi gick sen till farmor. Där var vi jättelänge och det var myys. Sen promenerade vi hemmåt, så idag har vi varit ute nästan hela dagen. Helt jäkla djupfrysta och rosiga kinder blev resultatet och en liten dröm om att ha Hellners skidskills haha.
Nu har kusinvitamin åkt hemmåt och jag sitter och dricker varm mjölk.
Imorgon har jag körlektion igen och innan det ska fridaabriii och jag ska plugga massa teori! Här får ni lite pics från dagen. Enjoy ;) Ha det bra! Adjöken ;)


inställd utgång

Vi skulle ut och röja men så blev det inte! På grund av detta jäkla snöoväder och inställda tåg så bestämde vi oss för att stanna hemma i värmen. Moa och jag har kollat på vår gamla goding Sweet Home Alabama men jag somna efter ett tag men nu sitter jag här pigg igen och kollar lite OS. Ha en bra afton och söndag! Adjöken ;)

en ny väg

Idag var fridaabriii och jag mycket duktiga och tog oss i kragen och begav oss mot körskolan. Jag fick på bussen plötsligt en idé om en ny väg som jag tänkte skulle gå mycket snabbare menmen... det tog typ lika lång tid. Sen kom vi på ännu en väg som måste vara kortare som vi ska testa nästa gång hahaha. Intressant.... för oss jaa ;)
Efter glädjetjut, massa skratt och moggande så åkte jag vidare mot Blomsterlandet för lite ärenden.
Efter det åkte jag hem och jaa skulle göra massa viktiga saker... men som vanligt så fastnade jag först inne på fejan och sen så kom jag in i programmet Glamourama och jaa nu sitter jag här och det är redan kväll!
Kvällen blir lugn för imorgon ska jag jobba och på kvällen kommer kusinvitamin Moa ;) ha en bra helg! Pöss


Listen and remember...

Satt nyss och fördrev min tid genom att minnas tillbax och läste i fridas blogg från augusti och herre vad mycket sommarminnen från way out west som dök upp och denna låten! måste göras om <3

Listen and remember girls ;)

Arctic Monkeys - Cornerstone

Toppendag - glädje rakt igenom

Vi skratta, skrek, tjoa, sjöng, klaga, gnällde och levde livet, satan i gatan vad kul halkan vaar! Jag skulle lätt vilja göra den igen! =) skitkuul!

Idag har jag haft en TOPPENDAG - glädje rakt igenom! Massa goda nyheter hela tiden. Jag klarade halkan först ju och hade jättekul, sen så kan det hända att min ring går att fixa hem till smycka, körskolan ringde och sa att det fanns två lediga lektioner nästa vecka och det innebär att jag inte behöver vänta i flera veckor till. Med mitt humör på topp så begav frida och jag oss vidare mot körskolan och pluggade teori där ringer fridisen och frågar om jag vill jobba ihelgen och självklart ville jag det så på lördag blir det back to the flowerpower. Inte nog med allt detta så får jag sms av kusinvitamin som frågar om jag vill hänka med henne hem till Färila och det vill jag ju såklart. Hur som helst efter teorin tog jag med mitt strålande humör och hälsade på farmor och nisse. Där gjorde vi semlor till sjuke lillebror och vi pratade en massa om allt och inget. Mys var det!

Så min dag har varit helt galet toppenbra! Jag hoppas morgondagen blir lika primaperfekt!

Grattiiis till mina fridor som har namnsdag idag! =D
haha var så kul idag när frida och jag satt på vägen från halkan i bilen och jag säger: 
- Just det! Idag har Frida namnsdag..... oj GRATTIS!


Grattiiis fridafriidis och fridaabriii <3


Klippt

Nu sitter jag redo att krypa till sängs! Fridisen åkte precis hem efter att vi kollat på The Proposal. Jag hade inga förväntningar av den filmen men den var askul haha. En gång grät jag nästan av skratt!
Idag hade jag ju körlektion och det gick faktiskt bra men nu kommer det nog att dröja till nästa om ingen annan avbokar så ja får den haha. Fullbokat inom närmsta veckorna var det men jag boka in massa senare på raken så nu jäklarns ska jag ligga i och köra massa med mamma och pappa! Efter Körlektionen åkte jag till Janina och vi drack massa te och snacka en massa och hon klippte mig. Fint blev det och nu känns mitt huvud ett kilo lättare! Tack janiniisen!
Nu ska jag gå och sussa för tidigt imogon åker jag och frida ut mot landet och ska köra halkan. Är lite smånervös samtidigt som jag är astaggad så jag hoppas det går bra! Kul ska det bli! Ha det gött! God Nattens på er ;)

Köpstopp!

Lat som jag är ringde jag och frågade när min lektion var och glad blev jag för nu fick jag mer tid på mig=) Ointressant för er men inte för mig haha så det firar jag med en bra låt som gör en lycklig!

I måndags började Fridisen och mitt köpstopp, för nu jäklarns ska vi spara pengar. Vi får inte lägga pengar på NÅGOT! (finns bara några ynka undantag) Vi ska nämligen spara, spara och spara.. vi har ett MÅL vi MÅSTE nå!
Vi har i några månader planerat att gå på The Temper Trap konsert och då skulle vi ha det som ett av undantagen men nejnej... sen när frida skulle boka så var det fullbokat! Men vi såg det hela positivt och att det kanske var någon mening med det hela!... i hope ;)


The Temper Trap - Sweet Disposition

God smoothiegärning

Nu sitter jag och smuttar på en smoothie jag gjort och snäll som jag var gjorde jag även lite extra åt min sjuke lillebror. Nu ska jag snart bege mig till körskolan för körlektion fast jag är osäker på vad jag har skrivit för tid i min kalender om det är 12,10 eller 12,40, det är frågan...? Funderar på att ringa och fråga eller om jag ska åka och plugga teori innan... hmm jaaa ibland är det svårt haha! Efter körskolan ska jag äntligen klippa mig! =D
Nej nu är det nog nu ska jag kila och börja göra mig iordning!
Ha en bra dag! Puss


Summertimes in GBG <3

Fridisen och jag, Plupp & Hallon genom sommartiderna i Götet! Du kommer alltid att vara min vän - du vet för mycket <3

2005

2006

2007

2008


2009


Åhh nu vill jag ha sommartider i Götet, satanigatan vad jag längtar och minnen bara bubblar upp <3


Sista dagen bland blomster och blad

Japp, idag var sista parktikdagen på Blomsterlandet! Sorgligt men sant! Efter 3 månader så kommer det att kännas jättekonstigt att inte gå dit =/ Både igår och idag fikade vi alla tillsammans så det var trevlans, idag fick jag en presentpåse innehållande nagelack, överlack och en jättefin penna jag spanat in hah. Tacktack ännu en gång!

Efter jobbet så åkte jag med fridisen hem och vi käkade asgoa chokladsemlor från RC (chokladfabriken) och kollade på film. En jättesorglig och jättefin film som mamma hyrt, nämligen "Allt för min syster". Helt klart sevärd!
Igår efter jobbet så tog jag äntligen tag i min usbdisk och förde över nästan alla mina filer från den gamla. Detta gjorde så att jag började kolla igenom jättegamla kort och jag fick massa minnen. Om ni har tur kanske jag delar med mig lite ;)

Slutligen så måste jag meddela speciellt till fridisen men till er andra också att (håll i hatten nu!) La Roux och The XX är klara för årets Way Out West som kommer att vara 12-14 Augusti (längtar som en toook).

Imorgon är det dags för körlektion igen och då dubbel, som jag hoppas går mycket bättre än förra gången! Håller tummarna. Sen ska jag träffa Janina som ska klippa mig, det var äckligt längesen jag gjorde det kan jag meddela så mina toppar är inte de finaste just nu! Men imorgon kanske ;) Ha det bra! Adjöken ;)
(Min gamla sorgliga favorit feels like home dök upp i filmen också)


Chantal Kreviazuk - Feels Like Home

Skrattanfall

Hemma efter en jättelyckad kväll faktiskt! Trots att dagen inte började nå vidare så slutade den jättebra. Frida, GurrePurre och jag begav oss mot huvudstaden och mot bion där Moa väntade. Filmen var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Myys var det och herregud vad vi skratta åt allt och ingenting. Tack för en lyckad alla hjärtans, tjejor och gurrepurre =D


valentines day

Uschuschusch vad trött jag är! Vi kom hem vid 7 imorse så partynatten blev lyckad. Vi var först på Ace och sedan drog vi vidare till Grodan. Jag ligger fortfarande i sängen och borde verkligen gå upp och fixa käk och göra iordning mig. För snart bär det av in mot huvudstan, för ikväll blire bio med Moa, Fridisen och Gurrepurre. Dagen till ära ska vi se den nya filmen "Valentines day". Jättemycket kända ansikten som ska vara med så det ska bli spännande haha! Nee nu måste jag masa mig ur sängen och ta tag i dagen! Hoppas ni får en mysig söndag!

Frida det var den här låten jag menade igår haha ;)
Danger - 11h30


beslutsångest

Har övningskört mycket idag må jag säga! Pappa och jag åkte runt och övade på lite småsaker i nästan 2 timmar och sen åkte vi hem, hämtade lillebror sen hämtade lillebrors kompis och sedan bar det av mot Solna. Så skulle jag ut på motorvägen och slira och det gick helt okej. Andreas skulle nämligen köpa en ny hockeyklubba. I Solna hitta han ingen trodde vi, beslutsångest som han har (precis som jag) åkte vi till stadium men där fanns inget sen ville han åka tillbax men då var det försent. Precis som jag haha, beslutsångest över allt, krångligt och jobbigt!
Just nu sitter jag och kollar på Vinterspelen Åre 2010, askul haha kändisar som får tävla i olika annorlunda grenar och såklart som i Wipe Out så är bland annat Felix Herngren som kommenterar och det är det som gör det hela kul haha :P Sbårt att slita sig må jag säga!

Snackade nyss med fridisen som hade fullt upp i att baka, hahah! Hur som helst så blire utgång ikväll och jag är astaggad! Så nu ska jag göra mig lite middag och sen göra mig iordning! Har kommit i en liten ny låt period och favoriten just nu är denna! lööve <3 ha en bra kväll/natt/morgon ;) adjöken! 


Passion Pit - Sleepyhead


äntligen helg =)

Åhhh nu ligger jag på soffan och det är äntligen HELG och jag är LEDIG =) TJOOHOO! ikväll blire myskväll! Imorgon så blire sovmorgon, övningskörning och sen PARTYY =) härliiich jaaa, taggad... jaaa =D Ha en bra kväll och en härlig helg! Puss&kraam

halvtimme xtra

Igår kväll kom fridisen och jag överens om att vi skulle plugga teori hemma och hinna läsa lite i boken för att få bättre på testen och så. Lättare sagt en gjort! Imorse när jag skulle gå upp var min säng såå himla skön så då sov jag lite till och lite till och till slut var klockan lite för mycket. Nu ringde som tur var fridisen och sa att vi får skjuts och då tjänar man ju en halvtimme men då är det ju klart att jag går och sätter mig vid datorn och såklart fastnar hah. Men nu SKA jag göra mig klar och käka frulle innan det bär av mot work! Ledig i helgen också vilket kommer bli supermegaskönt haha ;) Ha det bra! Adjöken ;)

Pumpakärnor

Nu har jag tagit en långlång dusch och gjort apelsin med valnötter och pumpakärnor. När jag var hos Moa förra veckan fick jag det och satanigatan vad gott det är! Det kan man äta som nötter, så jäklarns gott hah! Nu sitter jag med min jättemugg fylld med julte och ska måla naglarna och kolla Greys! =) Härlich jaa =) God Natt och God kväll!


fastnat...

Kom på att det var hela två veckor sen fridolfinna och jag jobbade tillsammans sist! Vi båda slutade tidigt idag så dagen gick fort! Nu sitter jag här och ska göra saker jag annars inte hinner... men som vanligt har jag fastnat framför denna skärm i alldeles FÖÖÖR lång tid! Imorgon är det sovmorgon och körskolan som gäller innan det bär av mot blommorna! BTW imorse bokade jag halkan så nästa torsda om exakt en vecka så är det dags! Lite småtaggad är jag haha!
Nyss satt jag och tänkte på helgens planerande och lyssnar på fridas spelningslista, då denna gamla goding kom ;) Jag gillart!... asmycket haha =) Ha hur som helst en niiice afton! Adjöken ;)

The Tough Alliance - Koka Kola Veins


Danny Jones

Danny Jones va säger man... ett riktigt kap! Jag var lite beroende för några år sen att sitta och lyssna på denna. Nu sitter jag här igen några år senare, några år äldre och jag smälter återigen och blir lite kär när jag hör denna <3

Danny Jones - Not Alone


Redo för Halkan

Ledig idag och jag försov mig ialla fall. Hade tänkt fixa massa saker innan jag skulle bege mig till körskolan men nejnej... jag somnade om, snooza och somnade om. Men jag han i tid till körskolan och där var de dags för körlektion. Dubbellektion alltså två timmar. I början gick de inte alls bra och ja gjorde fel på saker jag kan utan och innan annars. Men efter ett tag gick det bättre. Nu är jag redo för halkan och frida abriii och jag ska imorgon boka den! I helgen ska jag köra asmycket och träna på allt och nästa lektion, då jäklarns ska jag glänsa över denna haha. Nu är jag taggad! Efter lektionen var jag helt jäkla slut men jag satte mig och pluggade teori  i alla fall. Sen kom frida och vi pluggade tillsammans. Jag klarade Del B heltklart idag! Men efter det var jag helt borta, jag var så trött att jag satt och kollade i tomma intet och kunde inte koncentrera mig alls.
Mamma kom sen och hämtade mig så körde jag till Maxi och handlade med henne.
Nu ska jag göra te och kolla Greys Anatomy och sen sussa för imorgon är det jobbet igen. Slutar tidigt också! =) Nattis och adjöken!



A Lack Of Colour

Ojojoj... nu sitter jag äntligen till ro! Tog bussen hem från jobbet idag vilket tar sååå mycket längre tid än att åka bil menmen. När jag kom hem slängde jag på mig myskläderna och började laga mat. Sen diskade jag en massa för våran diskmaskin är trasig så jag hoppas päronen blir glada när dom kommer hem! Nu sitter jag äntligen och äter min Pasta med tomatsås haha =) Ska kolla one tree hill och sen krypa ner i sängen och läsa nya nummret av Glamour som jag köpte idag.
Imorgon är en ny dag och jag är ledig! Det blir för första gången dubbel körlektion och eventuellt teoriplugg med frida abriii. Härlich härlich... kanske ett litet pyttesteg närmre de där jäklarns körkortet!

Idag på jobbet fick vi massa nya prylar som vi inte sålt innan. Det var jättekul att packa upp och kolla på. Fridisen du kommer att gilla det ;) Det var pennor med namn, hälsningar osv. Det var miniminiböcker med olika citat och en massa fina magneter med hälsningar och citat. Sött var det må jag säga!

Sitter just nu och lyssnar på Death Cab och jag blev plötsligt lite sugen på att kolla OC hah :P
Ha det gött! Adjöken ;)

Death Cab For Cutie - A Lack Of Colour

The way

Nostaligii på hög nivå!!! =)

Fastball - The Way

Del B

Idag har jag varit LEDIG =)  Jag tog sovmorgon och gjorde sedan en asgod smoothie på Jordgubbar och hallon. Smarrigt värre! Senare begav sig frida och jag oss mot trafikskolan, vi pluggade teori likt aldrig förr och jag klarade del B en gång så nu ska ja bara fixa de en gång till sen är den grön och jag kan gå vidare till C =) Senare gick vi och svulla och sen åkte jag hem. Nu mår jag illa och har ont i huvudet så nu ska jag lägga mig på sängen och läsa lite Elsas mode och sedan plöja mig igenom HM katalogen! Fridsen, jag har bara ett kapitel att läsa tills jag ska börja på 42 hhaha ;) Imorgon jobbar jag heldag så ikväll blire en tidig kväll! Ha det bra! Adjöken ;)
Denna låt gillar jag!

Salem Al Fakir - Astronaut

GBG last week

 


Puuuhhh

Puuhh... NU ÄR JAG HELT JÄKLA SLUUUT! När jag kom hem från jobbet använde jag mina sista krafter till att storstäda mitt rum. Jag hittade bland annat mitt julte och lite annat smått och gott som stått lite undangömt. Sen tog jag en långdusch och nu sitter jag här och dricker mitt julte och käkar en apelsin haha. Nu har jag jobbat varje dag denna vecka och imorgon är jag LEDIG =) Tjoohoo va skönt det ska bli med lite sovmorgon. Sen ska jag och med Frida (abriii) och plugga teori på körskolan och boka halkan, det ni! Nu ska jag kolla igenom Fridas bilder från GBG förra helgen =) så snart kanske de kommer upp lite pics! Ha de gött! Adjöken ;)

rusch...

Idag har varit en helt galen dag! Kom till jobbet och fridisen var fortfarande sjuk så det var bara Maria och jag som jobbade idag. Dagen gick helt galet fort! Jag han knappt äta lunch. Det var kö och kunder hela dagen... jag han knappt sopa haha. Maria hade snittet och jag kassan. Kul var det! När jag kom hem ringde jag frida och hon var helt ensammen hemma och helt sjuk så mamma hämta henne så nu ska hon snart sova i gästrummet brevid mitt rum. Imorgon blire jobbet för mig och fridisen får sussa vidare utan mig at home. Hon får ersätta mig och umgås med min familj.
Jag sitter just nu i mina underbara nyinköpta mjukisleggings och dom är sååå sköna. Jag längtar till jag kommer hem från jobbet imorgon så jag får ta på mig dom igen haha... nu ska ja sova i dom=) såå nice! ahahah
Vi kollade nyss på 500 days of summer med min familj... förlåt moaa men ja kan se den igen med dig haha ;)
God Natt!

Just nu vill jag vara på Ace.. på dansgolvet och klacka runt till bra musik..... men de får bli nästa helg! Taggad tilll det... JAAAA =)

Taking the stage

Har börjat kolla lite på en serie på MTV, Taking the stage... ganska bra faktiskt. Tänkte dela med mig av mina favoritklipp! Enjoy ;)




Mia Carruthers - Breathe You In


Mia Carruthers - We Will Grow

LILLEBROR 14

Idag fyller lillebror år! Han fyller PJ eller fjortis som man kan säga, 14 år haha! Grattiiis till honom då ;)

Imorgon skulle fridisen och jag gå ut för de verkar jättebra tema på ace, med ett jättebra band som spelar och massa kul... men fridisen e fortfarande lite halvkrasslig så nu är det det ändrade planer. Imorgon blir det mysfilmkväll @ plupps efter jobbet. Apprå på fjortis och den yngre åldern... hittade en låt som jag gillade för några år sedan och ha massa minnen till.... lite fjortisvarning .... eller PJ varning haha. Men jag gillart!

Ron Pope - A drop in the ocean

GRATTIIIS BRUUSCHÄÄN ;)

SJ och mera kaos...

Nu har jag uppdaterat Gaga elton inlägget =) Ja gillart verkligen hahah :P

Idag vaknade jag och Moa vid halv tio och gjorde iordning oss. Vi käka frulle och åkte vidare in mot Uppsala. Vi hade god tid på oss och gick och kikade runt i affärer. Innan vi skulle slå oss ner för en stressfri lunch så tänkte vi att vi skulle gå till station för att dubbelchecka så att tågen gick i tiden... de är ju fortfarande vinter och vi har ju erfarenhet av att SJ och snö inte går ihop. Väl framme ¨så är det kommande tåget en halvtimme försenat så vi skyndar oss för att luncha och det slutar med att jag får slänga ner mackan i en påse och kuta till tåget. Väl framme på jobbet var jag trekvart förtidig så jag käka lunchen då... i lungn och ro men utan kusinsällis. Så Moa, vi får ta om denna dag kanske en tur till Huvudstan lockar ;) Fridisen är fortfarande sjuk men tror att hon är tillbax på jobbet på lördag! Hoppashoppas ;) vi har inte setts på allt förlänge! Nu ska jag göra en ny kopp te och kolla tv och sen krypa till sängs. Imorgon blire en mysbusstur med Elsas och en nyladdad Ipod ;) Härlich =)

Studentlyan

Sitter just nu i Moas säng med datorn i knät och är så himla trött. Jag gillar verkligen hennes studentrum/lägenhet så mysigt och jag hoppas verkligen jag också får så fint när jag flyttar. Imorgon skulle jag vart ledig hela dagen men eftersom fridisen fortfarande är sjuker så ska jag jobba från 15 - 19 och vara ledig måndag i stället så det gör inte så mycket. Jag tjänar ju några lediga timmar på det. Idag efter jobbet begav jag mig hit till Uppsala och mötte upp Moa. Vi gick och handlade lite och sen gjorde vi mat och fruktsallad och te i massor.. såklart som alltid hah. Mums! Moa hade även bakat en asgod kaka med apelsin och choklad som jag ska härma. Nu ska vi snart sova tror jag! Jag är såååå jäkla trött!

Jag skulle just lyssna på mitt tidigare videoklipp med Gaga och Elton men då funkar det inte längre! Jätteiriiterande men ni som vill lyssna och inte han göra det kan ni söka på Lady Gaga och Elton John. Det är då ett långt klipp men efter ett tag kommer deras duett. Jag gillar den jättemycket haha ;) Nattis, adjöken ;)

sjuker

Imorse skulle Fridisen och jag åkt till körskolan innan jobbet och plugga teori men när min klocka ringde så fick jag sms av fridisen som frågade om vi skulle strunta i det. Min säng var sjukt varm och skön så självklart valde jag att sova en timme längre. Senare ringde fridisen och sa att hon var sjuk, hon har fått halsfluss... stackarn!
Idag skulle jag egentligen sluta tidigt och åka till uppsala för att besöka min käre kusinvitamin Moa. Men eftersom fridisen var sjuk så fick jag hoppa in och jobba till stängning. Så imorgon ska jag bege mig till Uppsala och Moa! Det ska bli mys =) nu ska ja sussa! Natti natti ;)


Otippat

Detta klippet hittade jag nyss, lite annorlunda och otippat, men coolish tycker jag! Miss Gaga och Mr Elton i en duett =) Enjoy!

Elton John & Lady Gaga - Poker Face/Speechless/Your Song

apelsiner

Trött och seg är just vad jag känner mig en dag som denna. Efter all helgens turbulens är man helt slut och det kände jag idag speciellt på jobbet. Nu sitter jag nyduschad och äter apelsin. Jag har alltid olika beroendeperioder och just nu har jag en apelsinperiod. Såå jäkla gott det är!!! ;) haha
Jag svischade just förbi tv:n i vardagsrummet och hörde en gammal goding. Lyssna och njut ;) Jag får festivalminnen, tänk en konsert med Hives utomhus i sommarvärmen, halvmörkt och myys! Åhh längtaar <3
The Hives - You Dress Up For Armageddon


RSS 2.0