Every Time You Go


Popaganda

Årets Popaganda var toppen! Vi dansade, sjöng med, drack rosé och norrland, espresso house latte och kollade konstsim. Vi såg massa nya band och många nya bra att fortsätta lyssna på. Som Jamaica, Ellie Goulding, First aid Kit, Hurts och några fler. Fredagen var vi där ganska tidigt.  Höjdpunkten denna afton var Robyn, megabra!
Lördagen gick vi upp jättetidigt och drog bara på oss myskläderna och åkte mot Uppsala för att spana in Lillebroren i hans tv-pucksmatch. Hemma han vi bara göra oss i ordning innan det bar av in mot huvudstaden och Popaganda igen. Shoutis var som vanligt toppen och en favorit. Hot Chip och Magic Numbers var också prima. Efter klackade vi vidare mot Ace. Vi träffade Jennifer som de va ett tag sen man träffade. Vi hade jättekul då det va ett tag sen man var där sist.

Kom hem efter helgens äventyr klockan 5 igår morse så gårdagen blev lugn kan man säga. Vi slöade bara , kollade på massa film, åt mintlindt och hinkade te. Vi såg Bröloppsfotografen och kom att tänka på Värmland och dess äventyr. Bokade nämligen tågbiljetter dit igår för nya äventyr. Vi hyrde Simon & Malou, kanske inte så fyndigt namn men den var faktiskt bra, en film med bland andra Tuva Novotny och Joel Kinnaman. Vi hyrde även 500 days of summer som vi båda sett men för ett tag sen. Mysdag på hög nivå. På kvällen skjutsade jag hem Moa till Uppsala och i bilen lyssnade vi på Shoutis första skiva och Kooks senaste. Härlich on da road;)

Det blev en bra helg med andra ord!


Billy & Vi

Idag har jag kört runt mycket känns det som. Imorse åkte jag och farmor till Väsby för att hitta skor till henne. Hem åkte vi med en present till lillebror och två tröjor till farmor. Jag hitta en bikiniöverdel och världens mysigaste byxdresspyjamas som jag fick av lilla hon. Nöjd och glada åkte vi hemmåt. Jag var hemma i kanske 10 minuter innan jag rullade mot Uppsala och Moa. Där byggde vi ihop hennes billybokhylla, primaballerina blev det.

Btw så fick jag även med mig en liten högtalare till Ipoden och datorn hem från farmors och min lilla shoppingtur. Den har jag spanat in länge må jag säga! Nu ska moa och jag hinka te och kolla på film tror jag. Imon blir Popaganda, pepppepp ;) Ha en bra afton! Kraum


första bildramat

Idag skulle jag låna systers bil ner på stan. När jag skulle låsa den stod jag och försökte med knappen ett tag men gav sen upp och låste alla dörrar med nyckeln och vred om. Jag mötte upp frida och vi käka sallad och snacka en massa. När jag sen skulle rulla hemmåt så kunde jag inte låsa upp bilen med knappen eller låsa den. Jag öppnade alla dörrar med nyckeln och vred om. Men för att kunna starta bilen så måste man ha öppnat bilen med knappen, vilket inte fungerade. Jag fick lite smått panik och stressig som jag var ringde jag runt för hjälp men inga framsteg, kollade manualen i bilen. Sista försöket ungefär en halvtimme senare kunde jag öppna och rulla vidare.
Jag var försenad hem för farmor skulle hämta upp mig men när jag kom hem var hon inte där. Jag satt och väntade på henne i en halvtimme och ringde som en tok på nytt men inget svar, blev jätteorolig att något hänt. Tillslut tog jag bilen och åkte spanande till henne men hittade henne inte. Påvägen hem så mötte jag henne, vände om och träffade äntligen henne. Jag tog en fika med henne och nu är jag här. Stressig och oroliga timmar där må jag säga allt i spöregn och kyla. (bara 15 grader idag) Men nu har jag lärt mig något nytt. Nu har jag lärt mig knepet med låset och nyckeln, de ni! haha.


Bilden är tagen från Fridiiisen!



a´la korsika

Nu kommer det, MEGAINLÄGGET a´la Korsika ;)

Vi lämnade Sverige och begav oss mot Frida och Korsika. Vi möttes av ett spöregn som sen försvann och har haft sol hela veckan ;) Vi har hyrt bil, druckit rosé, putsat bestick, haft en egen sorts canyoning i ingenstans, bland berg och stenar, nämligen i Pucaraccia. Vi har varit på min drömparadisstrand Santa Giulia, hinkat iste, varit i Bonifacio och på höga höjder, spanat in magamiljonyachter, lärt mig ett antal franska ord och att äta brie. Samlat vuxenpoäng och besökt en vingård med vinprovning. Spanat in åsnor och getter och ett dött vildsvin. Sett ett flertal ödlor och varit på Korsikas svar på Troppan nämligen Saint Florent. Roadtrippat bland berg och stup, smala vägar utan räcken, varit nervös och samtidigt sjungit och diggat till franska NRJ. Hittat nya partylåtar och druckit moijto. Levt på pasta, crepes, äkta italiensk glass och morötter. Varit på full moon party och dansat i flippisar. Löst ett tiotal sudoku och skrattat och flummat likt aldrig förr. Sen har vi ju förstås, plaskat, badat, simmat och badat lite mer. Vi har helt enkelt haft en helt awesome vecka på Korsika <3


Vive la Corse

Ni kan inte ana vad vi gör nu! Moa och jag sitter och lyssnar på Franska NRJ nere på mitt rum, det ni! Snacka om nostalgi från när vi rullade runt i bergen och längs kusten med havsutsikt eller ett bergsstup utan räcke brevid oss. Åhh, för exakt en vecka sen så satt vi nere på paradisstranden Santa Giulia, bästa badvattnet ever! Vive la Corse!


Going On

Denna bara ÄLSKAR jag just nu! Hade glömt bort den men får mig att tänka på Korsika och när vi var ute på vägarna! Åhh vad man längtar tillbax till dom dagarna <3


Our Own Way

Igår kom Moa och jag hem från vår asroliga vecka på Korsika. Kändes lite konstigt att vara hemma igen, varmt på ett helt annat sätt och sämre väder.

Vi hyrde film och det blev "Remember Me" och "Adam", tog en tripp till Uppsala och gjorde värsta pastarätten. På kvällen när vi finally slog oss ner som vrak i sofforna så somna vi båda efter bara ett litet tag. Så idag har vi tagit igen och sett båda våra filmer och nu på kvällen har vi bakat pizza. Nu sitter vi båda och fixar med bilder till lite korisikanostalgimusik. Korsikastoryn med bilder kommer snart upp ;) Så länge får ni nöja er med några låtar vi förknippar med vårat roadtrippande på ön med franska NRJ i högtalarna. Enjoy!




Nu är det nära

Jag har nu packat klart och är redo för nya äventyr hah! Imorgon tidigttidigt åker Moa och jag mot Frida och Korsika, wiihoo =) Vi har idag växlat pengar och uträttat lite ärenden. Vi drack en asgood smoothie på vägen hem med färsk ananas och kokos i. Nu ska vi bara kolla film och vila innan vi ska sussa tidigare än vanligt. Åhh vad jag längtar tills imon! =)

Gaahhh sen ser man uppdaterade way out west statusar och varje år har vi varit där. Men icke detta år, känns lite konstigt. Kommer sakna det lite men vi hoppas på att få det toppen ändå. Kanske inte lyssnar på Lykke Li och The XX live men kanske i en hyrbil på Korsika... de ni ;) hahaha

haha denna låten har vi gått och nynnat på idag. Moa skickade detta klipp till mig, ett smakprov på korsika;)


Brothers

Nu sitter jag och är 2 minuter ifrån att resa på mig och sussa! Imorse åkte jag som sagt till uppsala och hämtade kusinen. Vi köpte jordgubbar, massa te bland annt (brunkullas gröna, fridisen), fixade lite grejor inför resan, jag packade och nu har vi precis sett klart filmen vi har snackat om ett tag och nu blev det av. Vi hyrde nämligen Brothers. Den var bra men väldigt hemsk och verklig, en tår föll till och med. Det ni;) värd att se med andra ord!Att spana in trailern är nu ett måste ;) God nattens på er!


A horse is not a home

Ojoj uppe i ottan och bråttom likt aldrig förr! Nu åker jag iväg och hämtar Moa i Uppsala. Innan dess måste jag ha tankat och tagit ut pengar... gaaahhh! Åhh nu är det inte långt kvar tills det bär av mot Korsika heller ;) Wiihoo!

Gjorde en asnice skiva igår, bra musik är ett MÅSTE när man ska rulla runt på vägarna själv! (...och annars med!)


Changeling

Gårdagen bestod av stärdning, en tur till ikea, sommarens godaste jordgubbar (sjuktgoda) och film. Jag såg Changeling på tv:n och den var faktiskt himla bra men väldigt hemsk. Jag blev jätteglad när jag såg att den gick då jag velat se den länge. Ett säkert kort när ni hyr film;)

Idag har jag varit effektiv så ojoj... haha. Vaknade av mig själv och gick upp klockan 8 imorse! Det var längesen må jag säga. Jag drack te och kollade Sunes sommar som gick på tv:n HAHA, minnen. Sen tog jag en dusch, bäddade, färgade fransarna, dammade (hela mitt rum), bäddade rent åt Moa, brände en skiva till bilen. Detta var bara en del av vad jag han med innan det var dags för lunch hos farmor. På vägen så lämnade jag och lillebror massa kassar med återvinning också. Direkt efter lunchen hos farmor begav jag mig mot Stinsen och Sollentuna för att handla lite grejer till Fridisen och resan. När jag kom hem så han jag bara byta om innan det bar av igen. Denna gång med familjen mot Gävle. Andreas hade tv-pucksmatch, spännande spännande.
Nu är jag megatrött och det är dags att möta john blund för min del;) God Nattens!


R Ö J

Idag är det R Ö J på hög nivå!!! Då menar jag inte röj och partyparty utan röj och storrensning på en massa skit jag har sparat. Egentligen skulle ju den dagen varit igår, men efter en liten tripp till Kista med mamma sa min kropp nej. Förkyldningen och febern härjade i omgångar så det blev hyrfilm och vilning i stället.

Nu börjar S T O R rensningen i mitt crib! Ha en bra dag;) adjöken!


till denna låten blire! Lite komiskt med titeln, passar till Andreas, han är nämligen star;)


makeover på G

Imorse vaknade jag och mådda faktiskt okej, men sen senare idag har det kännts som näsan blivit tätare och febern är nära att börja härja. Jobbade idag och vi hade fått in nya växter. Så kul när det är så, (frida jag skriver detta mest för dig) haha ;) Minihortensia och miniminimini cyklamen bland annat. Det jag fastnade för och slog till på en cyklamen. Så imorgon SKA jag dammsuga och röja ordentligt här inne och om jag är duktig så kanske vi åker till IKEA på kvällen. Jag är nu taggad till en makeover här i min lilla lya till rum! God afton ;)


förkyld

Jag blir aldrig nästan aldrig sjuk, och när jag blir det händer det alltid vid fel tillfällen. Jag ligger nu på soffan, tjock i näsan, huvudet, halsen, käkarna och öronen. Jag har ingen feber, pepparpeppar, så jag hoppas jag blir bättre tills imorgon då jag ska jobba. Jag hinkar te likt aldrig förr och drömmer mig bort. Det är en vecka kvar och en dag dag tills det bär av mot Korsika och fridisen. Längtar som en took! nu ska jag nog kolla en film och vila vidare ;) Hoppas ni får en bättre dag än jag ;) kraaam


Stans godaste

Idag har jag varit i huvudstaden hela dagen. Träffade syster och shoppade lite! Köpte en skjorta och t-shirt till mig och sen fynda jag ordentligt till lillebror som jag hoppas han kan ha. Alltså jag tycker det är mycker enklare att hitta grabbgrejor på rean än för tjejer. Jag visade även Kickan stans goaste smoothie. Så jäkla fräch, god och uppfriskande, haha. Nu ska jag beställa lite saker på internet och sen göra te och kolla film, det ni ;) Ha en trevlans kväll ;) Kraam

Btw, fridisen, jag var på bengans i jakt på linnros men det var slut =(


Friedrichtag

Åh kom för ett tag hem från huvudstaden. Friedrich och jag hade det himla trevlans. Vi tog som vanligt en svängom Espresso House, frida tog hål i örat och jag fick en nervöschock och blev lite sugen själv fast jag avstog, vi gick lite i affärer innan dom stängde och snacka massa skit haha. En trevlig afton blev det! Jag fick även reda på att jag ska jobba på lördag.

När jag kom hem hade mamma köpt en riktig mysfilt till mig. (fridisen, en sån chillifilt som du har ;) beige) haha! Så nu ska jag mysa ner i soffan med filten, en kopp te och familjen framför en hyrfilm. Ha de bra ;) Kraam

grattis

åhh morgonen började jag med en smoothie och lite slötittande på wallander. Nu ligger jag och målar naglarna och ser på någon annan film med Matthew Mcconaughey, han ser riktigt het ut i alla fall hahah. Jag måste snart masa mig upp ur soffan och göra mig iordning för dagens bravder. Jag ska nämligen bege mig in mot huvudstaden med Frida, vi har inte setts på evigheter, tror till och med det var i Maj senast. Så det ska bli trevlans. Vet ej vad vi ska hitta på, men det återstår att se.

Just det! Sen måste jag ju berätta lillebroren fick igår reda på att han kom vidare och är nu med i Tv-pucken och spelar för Uppland. Grattiiis till honom! Stolt blev man! ;) Ha en primadag ;)


När vi var i Berlin med klassen, tider det! =D

resa bokad

Imorse vaknade jag av att regnet smattrade mot fönstret, och jag kunde sova vidare. Jag har idag bokat resan ner till Korsika och Fridisen. Moa och jag åker den 14 augusti och blir borta en vecka. Jag längtar jättemycket tills dess. Jag har också städat mitt rum och nu återstår rensning,dammsugning och dammning. Måste ta tag i det någon gång så idag passar det ju med spöregn och allt. Nu ska jag städa vidare! Adjöken ;)

RSS 2.0