LindtMint

Idag var jag och Frida på jobbet i god tid så vi han ta lite te och så innan vi började. Det var faktiskt skönt och bara ta det lungan ett tag innan vi öppnade. Jag blev också idag bjuden till julferren på lördag. Det ska bli jättekul!Efter jobbet övningskörde jag till stinsen med mamma. Skulle köpa skor men som vanligt blev det inga. Istället blev det mintlindt så nu sitter jag med en kopp varm mjölk och den. Klockren kombination måste jag säga. Mycket värt att testa. Dagens heta tips med andra ord!
Imon slutar jag faktiskt också tidigare då kommer min kusin Moa. Det var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli kul. Nu ska jag ta mig en dusch, adjöken! =)


Här är Moa och jag för något år sedan i Paris.
En av de bästa veckorna i mitt liv kan jag säga. Saknar!


Första Advent

Var ledig igår och träffade Frida, vi åkte in till stan i jakt på ett par skor åt mig och till henne. Ingen av oss hittade skor som kändes 100 procentiga men Frida fyndade lite annat. Efteråt följde jag med henne hem till hennes nya lya. Hennes family har nämligen flyttat till siggis. Hos henne var de släktkalas och det var trevlans. Drack glittrig cider och kollade svampbob, haha. Detta år är det en nya smak på julcidern, faktiskt mycket godare än förra årets tycker jag. Lite mer julsmak liksom, Enjoy!

Idag har jag jobbat och dagen gick jättesnabbt. I och för sig så jobbade vi ju inte heldag i och med att det var helg. På slutet shoppa jag loss till mig själv. Gjorde en liten julgrupp och jag är faktiskt nöjd med mitt lilla resultat. Jag har spanat in de där tomtarna ett tag nu så idag slog jag till på en. Nu ska jag ta en kopp glögg och kolla på One Tree Hill. Imon efter jobbet ska jag ta med mammsen och köpa skor, klarar max en dag till med dem jag har nu. Mina fossingar pallar inte trycket!
Auf Wiedersehen!

        

Adventsmys

Idag var en lång dag på jobbet som gick väldigt fort. Morgonen började med morgonmöte och julfika med glögg och lussebullar vilket var mycket mysigt. Gav verkligen en julkänsla. Vi har även börjat med julmusik i butiken så jag undrar hur bra vi kommer att kunna alla låtar om någon vecka haha. Slutade vid kvart över sju och jag begav mig hemmåt. Nu är jag helt slut i mina fossingar och dem bara dunkar så nu är det nog! Imon ska jag och Frida (abriii) åka in till stan på skojakt. Så jag har ett par sköna dojor på söndag då det är back to work. Adjöken ;)

En favoritlåt just nu som jag bara älskar =)

Elvis Presley - In The Ghetto

Surprise

Jag är helt slut och mina fötter värker. Jag måste verkligen köpa ett par skor som jag kan ha på jobbet. Jag slutade lite tidigare idag. Ska snart ta ett varmt bad och vila mina fossingar. Nu ska jag först kolla ett avsnitt av one tree hill. Inte så mycket att säga idag, livet rullar på, haha =)

När jag började med denna blogg så hade jag en dag då jag fastnade framför datorn och kollade på ALLA mina bilder genom åren. Jag hittade då massa kort och ögonblick som jag glömt bort att jag tagit och antar att de som är på korten också gjort. Så därför tänkte jag lägga upp någon bild i veckan, Spännande spännande! Så här kommer den första glömda bilden. Surprise!


Fridis & Jennifer på väg till Lollipop i Onsala dagen efter Way Out West i somras!
haha kommer ni ihåg?! De var härliga tider må jag säga! haha


ledig

Imorse vaknade jag med ett rivsår i ansiktet. Jag vaknade i natt av att jag rev mig själv. Fråga mig inte hur det hände?! Idag var jag ledig så jag tog en lugn morgon med te i massor och lite Glee. Hahah tro det eller ej så har jag fastnat lite för den serien haha.
Min lillebror är allergisk mot nötter och till jul så vill man ju ha en chokladkalender. Men numera så står det, "kan innehålla spår av nötter", på alla. Jag har fått 2 stycken av mamma i år så den ena tömde jag och sparade. Jag smälte idag nötfri blockchoklad och fyllde kalendern med det istället. Mycket enkelt och bra. Så denna jul har även han en. Efter min lilla snälla insats så begav jag mig ner på stan och sedan vidare till Farmor för en liten visit. Nu sitter jag här och målar naglarna igen och funderar på om jag ska hänka med mamma och kolla när Andreas (lillebror) spelar match. Bra tillfälle att övningsköra må jag säga haha... frågan är?!

Biomyys

Kom nyss hem från lillebrors hockeymatch där dom vann med 6-0 mot Järfälla. Mycket duktiga var dem. Lillebror gjorde också ett par mål. Träffade lilla farmor också.
Imorse vaknade jag klockan 9 av mig själv, det var längesedan det hände. Jag tog en dusch, gjorde smoothie och kolla ett nytt avsnitt av greys anatomy. Myysmorgon på hög nivå!
Nu ska jag göra mig iordning och bege mig in till stan för en ny jakt på jeans. Sen ska jag träffa Fridiis och Jennifer för vi ska gå på bio. Vi ska se New Moon vilket ska bli spännande. Det var ett tag sedan jag läste boken men lite kommer jag ihåg. Dags för biomyys!


Ulrik

Idag satt jag och kollade runt på Youtube då jag hittade en liten göteborgare född 94. Så söt liten grabb med ett sött litet namn inte nog med det han är asduktig för att vara så ung. Så nu tänkte jag dela med mig lite klipp av denna unga göteborgstalang.Tänk att grabben bara är 14 - 15! Enjoy!

Ulrik Munther





80 bast

Igår efter jobbet hämtade vi upp fridis som skulle sussa hos mig. Vi skulle nämligen ha ett litet "sex and the city-marathon" och vi han med ganska många avsnitt så snart har vi tagit oss igenom hela boxen. Idag började vi båda klockan 12 så de blev lite sovmorgon.
Efter jobbet idag snabbade jag mig till tåget för att sedan ta mig till uppsala där min familj befann sig. Vi skulle fira farfar som fyllde 80 bast igår. Fridis hade förberett med en liten bukett som jag kunde ta med, den blev mycket fin och uppskattad. I helgen är jag ledig så då ska jag vila mina fossingar!

Trevlig Helg! =)


Shepherds

Idag var jag ledig och begav mig in till huvudstaden på jakt efter ett par jeans. Jeans hittade jag inte men däremot ett par tofflor fick jag med mig hem. Har letat överallt efter ett par mörkbruna tofflor från Shepherd. Nu finally, har det kommit in till de flesta butiker men då har dem bytt ut alla förra årets färger. Dem mörkbruna har blivit beigegråa och inte alls lika fina som de mörkbruna. Jag gav upp och köpte därför ett par beiga som också förändrats sedan förra året till en nyans ljusare. Jag säger bara; förra årets färger, KOM TILLBAKA!!! =/ Jag lär ju i alla fall hålla fossingarna varma över vintern, poäng till det. Som klubbmedlem fick jag även 20 % rabatt på Twilfit när jag köpte lite nya under. Inga jeans blev det men tomhänt blev jag ju inte. Shoppingdagen avslutades med årets första Tomtelatte från Espresso House. Inte Illa!

Fick ett mail idag från P&L där det stod att det skulle släppas en DVD med Håkans konsert från i somras på Peace & Love, med extramatrial. Den koserten var underbar så den ska jag slå till på. Hett tips må jag säga ;)

En av mina bilder
från konserten i somras


"Nu kan du få mig så lätt" - Live P&L-09

flowers in the air

Idag var som sagt min första praktikdag på blomsterlandet. Det gick faktiskt bra. Min huvuduppgift kommer att vara att lära mig kassan och få en stabil kassavana. Efter första dagen känns det faktiskt som jag har lärt mig en del av den. Efter denna vecka kanske jag kan den på riktigt, lite säkrare liksom. Tabbar och felslag har det blivit endel men det är ju samtidigt något jag lär mig av. Men nu är jag supertrött och ska gå och göra mig en kopp te och slappa lite. Imon har jag lite sovmorgon men slutar lite senare. Fridiiis kommer inte heller vara där för hon är just nu påväg mot götet för en snabbvisit, men det ska nog gå bra ändå, alla är så trevliga så. En annan grej som jag försöker lära mig är olika blomnamn. Ska försöka lära mig några varje dag.

Igår träffade jag andra frida (steningefrida som jag numera måste döpa om då hon är nybliven sigtunabo) nere på stan. Kommer nog skriva Fridis och Frida för att skilja dem åt, haha (dagens dilemma)! Hur som helst käka vi sallad och snackade en massa. Det var trevlans som alltid!

Cyklamen - dagens lärdom

Foto: Blomsterfrämjandet




pimp & suduko

Idag har jag faktiskt vart duktig och tagit tag i körteorin och läst vidare i boken. När jag vet lite närmare hur jag ska jobba så ska jag ringa och boka in några lektioner och så. Är väldigt taggad på att skaffa körkortet snart. Längtar som en tok tills jag har det i handen.
Min syster och hennes pojkvän har varit här och hälsat på också. Medan han fixade med elen i nya badrummet så pimpade vi hennes mobilfodral och löste lite suduko och korsord, haha. Fodralet blev faktisk mycket fint och användbart funderar på att göra något liknande med mitt eget.
Tidigare idag såg jag första avsnittet av nya serien Glee, den var faktiskt ganska rolig så nu tänkte jag kolla andra avsnittet och sedan bädda ner mig och möta John Blund.

Miike Snow - Animal

Denna har jag haft i huvudet hela dagen, hett tips ;)


fredagsmys

Morgonmöte, lunch med farmor och ljusfixeri beskriver min dag ganska bra. Morgonmötet gick bra och gud vad vi skrattade. Kändes bra inför min kommande praktik som börjar på måndag. Åkte sedan vidare till farmor och åt lunch. Sedan hjälpte jag henne att trä på lampor i form av ett nät på hennes uteplats. Nätet var för litet och trädet för stort så det resulterade i ett mycket smalt träd/ buske med belysning.
Ikväll blir det hemmakväll och slappa i soffan för min del. Blir nog en titt på Idol med familjen. Lite fredagsmys med andra ord ;) Nu är det TEATIME och dags för ett nytt avsnitt av Greys anatomy!


Sleeping Sickness...

Idag har jag inte gjort så mycket, var och handlade lite med mamma. Kvällen har jag tillägnat åt att läsa nya numret av Glamour. Det var länge sen jag satt och läste så länge i en tidning. Nu sitter jag och är redo att bädda ner mig. Imon är det nämligen så att jag ska vara med på morgonmöte och ska ta bussen härifrån klockan 8.
Så ikväll blir det en tidig kväll om jag ska orka upp i tid. De senaste nätterna har jag nämligen haft svårt att somna så nu har jag förberett med en kopp varm mjölk. Det sägs att det ska vara bra om man ska bli trötter. 
Lyssna på denna låt så somnar du gott! Dagens heta tips ;)


City and Colour - Sleeping Sickness

Praktikplats klar =)

Idag blev det klart! På måndag börjar jag min 3 månader långa praktik på Blomsterlandet. Det känns jättebra att äntligen ha något att gå till på dagarna. Börjar bli väldigt långtråkigt och bittert att bara gå hemma. Känns super men ändå lite nervöst.

Imorse väcktes jag tidigt tack vare Frida. Även fast jag älskar att ha sovmorgon så är det ändå mysigt när man vaknar tidigt och bara kan ta det lugnt utan tidspress och stress. Idag var en sån mysig morgon med te i soffan. Senare begav jag mig till blomsterlandet för att skriva på papper och jag han även med att hålla frida sällskap på hennes lunch. Efter det blev det möte på arbetsförmedlingen och nu sitter jag här hemma med nymålade naglar. Ett hett tips om du är osäker på nagelack, vilka märken som är bra osv, är märket O.P.I. Jag har alltid haft mavala men nu har jag fått denna som favorit och det sitter som klister. Idag blev det mörkrött och färgen heter malaga wine. 


läran av stilmallen...

Som ni ser så har jag nu skaffat mig en blogg och denna eftermiddag har jag tillägnat åt designen med hjälp av designadinblogg.se. Det var mycket enklare än vad jag trodde även fast jag funderar på vissa saker fortfarande. Massa koder hit och dit men jag har lärt mig endel nu kan jag säga. Så ett hett tips är att gå in på hemsidan. Det finns mycket kul att ändra.

Denna låt är en favorit just nu och den hjälpte mig att hålla koncentrationen. Lyssna och njut!


RSS 2.0