helg to remember

Vi kom tillslut fram till GBG 18 timmar senare än vi skulle. Men inga sura miner för det! Vi tog en vinterpromenix i solskenet till Fridisens lilla farmor på en liten snabbvisit, mysmys. När vi sedan djupfrysta kom hem, tinade vi upp och gjorde iordning oss för kvällens bravader. När vi var klara åt vi Håkans specialité Grön Pasta, vilket börjar bli en tradition för det är så jäklarns smarrigt! Vi klackade om och för första gången i världshitorien, gick i tid till bussen utan att glömma något. Vi kunde ta det lungan efter allt strul och alla problem! Efter Rosé, taxi och en iskall kö kom vi äntligen in på Trägårn... också i ovanligt god tid. Där var det ståhej med hårdrockskonsert och typ tre pers på dansgolvet så vi suckade och skulle precis bege oss vidare då vi såg den LÅNGA kön slingra sig bakåt för att komma in när konserten var slut. Vi stannade och kvällen blev som den blev!

Imorse ringde klockan och vi begav oss efter en lite oplanerad sovmorgon mot Borås och Textilhögskolan för öppet hus. Där satt vi och pratade med tre elever som går textilekonomprogrammet i över en timme och tiden bara rann iväg. Det lutar i nuläget mot att söka men vi får se vad som händer i framtiden... nobody knows! På bussfärden hem mot Nisses var frida och jag slitna och helt jäkla hyper! Som bara vi kan bli... vi skrattade åt ingenting och alla roliga bilder och miner från våran HÄNDELSERIKA helg. Men oturen vände inte bara för att det var en ny dag, utan såklart så var vårat tåg mot kungsbacka inställt och det blev ersättningsbuss och tåg innan vi kom fram. Vi gick en snabbvända på kungsmässan innan vi begav oss hemåt mot Onsala. Där packade jag och sedan begav vi oss mot Landvetter och flyget. Fridisen stannade kvar och återvänder imorgon. Så Gurrepurre och jag flög tillbax mot 08land och nu sitter jag efter 3 långa, händelserika och oplanerade dygn helt slut. På grund av den förflutna helgen så var jag beredd på allt, planet inställt? skulle vi krascha?! Men otroligt nog kom vi hem hela, hoppas bara allt flyter på för Fridisen. Helgen har minst sagt varit chockartad rakt igenom! Ingenting blev som planerat, men en sak är säker.... detta är en HELG TO REMEMBER!





Helglåten...



SJ:s egen värld

BLVD och utekväll i GBG igår blev istället en lång väntan och hotellrum i Sthlm... Vi stressade gärnet från jobbet för att hinna med tåg, väl framme i huvudstan så var tåget försenat 30 minuter..... trodde vi... Sen blev det 20 minuter i stället för 30... trodde vi.... Då det då istället var 50 minuter som blev till en timme... två timmar... och detta ledde senare till ingen tid alls och vidare till timmars lång kö. Slutligen fick vi beskedet om att vårt tåg var inställt och vi fick ny biljett till morgonen efter och ett hotellrum för natten. Imorse efter en mumsig hotellfrulle begav vi oss mot station tvärs över gatan för att invänta vårt nya tåg. Återigen... 10 minuter försenat.... 15... 20.... 40 osv. NU sitter vi på tåget som just nu är 1 timme och 20 minuter försenat alltså sammanlagt 13 timmar försenat. Men vi är fortfarand lika taggade till en partyweekend till Götet. Fast nu kan man väll kalla det till partynight haha. Nu ska vi tagga på nytt och måla naglarna! Nu hoppas jag att vi får en dubbelt så lyckad kväll som vi tänkt och allt flyter på som det ska.... SNÄLLA!
Imorgon blire Borås och högskolebesök och kanske en ny ledtråd till vad jag ska bli när jag blir STOR. Sen är den stora frågan..... kommer vi att komma hem igen?! Har SJ fattat att det återigen är vinter i Sverige. Frågan är om dem ens vet att det är vinter en gång om året... nu borde dem väll förstå det tycker man! Ha en bra helg! Adjöken ;)

Städrusch...

Dagen har sett ut som de flesta andra, jag dricker nu te, var och pluggade teori imorse, jobbade och nu sitter jag här. Precis kollat fejjan och nu jäklarns ska jag ta tag i mina MÅSTEN!!! Packa packa packa... städa städa städa ;) Så kommer min afton att se ut ;) Så nu är jag taggad haha :P Bra musik är ett måste så nu ska jag göra en spelningslista! Adjöken ;)


Ram Di Dam - Flashbacks


"Dream On"

- teoriplugg på körskolan ¤ CHECK!!! =)
- liten shoppingrunda i Kista Centrum ¤ CHECK!!! =)
- tur till apoteket ¤ CHECK!!! =)
- STORSTÄDA MITT RUM!!! (äckligt längesen sist!!!) ¤ IMORGON.... check =/
- framtidsplanering ¤ IMORGON.... check =/
- Börja packning för helgen ¤ halvt CHECK!!! =)
- Pt-träning sats ¤ CHECK!!! =)

Ganska stolt ändå att jag klarade det mesta och gå upp i tid !!! ;) Nu ska jag unna mig ett avsnitt av One Tree Hill haha ;) Sen är det nattinatti och jobb imorgon, slutar tidigt också ;) God natt! Adjöken ;)

Pluppis och min låt idag hah ^^

Robyn, Christian Falk feat. Ola Salo - Dream on

P&H

Idag har jag fullt upp kan jag säga! Imorse runt 8 så var vi på körskolan och pluggade teori och fridisen och jag är godkända i del A så nu går vi vidare till B vilket är mycket svårare! Vi vandrade sedan mot stationen vid 9 och åkte mot Kista centrum. Där fyndade jag ett par fina klassiska stövlar från vagabond, en kavaj och lite annat smått och gott så är jag redo för våran partyweekend i Götet i helgen haha! Vi käka en galet god Canneloni till lunch! När vi skulle åka vidare var det världens snöstorm och vi hade inte märkt något insöade i centrum som vi var. Vi begav oss hur som helst vidare mot Sollentuna Centrum och invigde Espresso House ("EH")där hahha och kikade runt lite. Nu är jag hemma och ska fixa lite viktiga saker och sedan dra mig vidare mot Sats och PTträningen ;) En helt galet lyckad ledig dag spenderad med pluppisen haha;) Adjöken! Pösshej

BTW, Grattiiiiis Jennifer till Körkorteet!!!! ;)


P&H


"Burial"

HAHAHA FRIDAAA KOMMER DU IHÅG DETTA TILLFÄLLE?! XD

FAVORIT JUST NU =) <3

MIIKE SNOW - BURIAL


Sallad <3

När man får till en bra sallad är det nog det godaste som finns! Idag kan jag säga att jag lyckades, och satan i gatan vad mätt man kan bli haha =) Jag mixade och blandade och den blev asgod. Jag gjorde en liten fruktsallad också hah! I salladen hade jag; Avokado, feta, valnötter, körsbärstomater, paprika, purjo, äpple, oliver och jag toppade med salt, peppar och Balsamico, smarrigt! Fruktsalladen gjorde jag på apelsin, kanel, valnötter och mandlar hahaha.... kanske ska kalla den apelsinsallad!

Tills nu har jag haft en liten otursdag med lite tur haha. Teorin idag gick inte som bäst, det var kallt ute, ja fick räkna om kassan flera ggr för att jag räkna fel och kom av mig, mitt internet fungerade först inte och jaa vad ska man säga, dagen har inte direkt flytit på. Jag har även trott i ett dygn att jag tappade mitt busskort i helgen men idag kom det en liten ljusglimt mitt i oturen. Jag hade precis skickat sms-biljett och skulle kliva på bussen efter frida. Frida ska precis plocka upp sitt busskort i sin fick då hon fiskar upp mitt!!! Gissa om jag blev glad! Jag har redan tappat ett busskort för några veckor sen och mamma blev inte så glad när jag trodde jag tappat det igen...! Så kan det gå haha ;) Det var lätt värt all annan otur jag haft idag :P

Imorgon är fridisen och jag lediga och hela dagen är planerad in i minsta detalj! Har en massa MÅSTEN att hinna med ;) Så sovmorgon blir det INTE fråga om haha :) Detta är vad jag ska hinna med;

- teoriplugg på körskolan
- liten shoppingrunda i Kista Centrum
- tur till apoteket
- STORSTÄDA MITT RUM!!! (äckligt längesen sist!!!)
- framtidsplanering
- Börja packning för helgen
- Pt-träning sats


Får se om jag hinner allt men det är mitt mål ;) så jag önskar mig själv nu good luck hahah :)


Utelåst...

Dagen började med teoriplugg och fullbokat med lektioner så jag kommer inte ha lektion förrän om typ 2 veckor =/ På jobbet hade vi fått 10 vagnar med ny leverans. Blomstertook som jag blivit så hittade fridisen och jag massa vi ville ha men det slutade med att jag bara köpte en minimini primula... endast för den fina korallfärgen och vårkänslorna haha! Sedan gjorde jag min första kruktabbe som jag bara gått och väntat på skulle hända och varit rädd för.... jag tappade massa krukor i golvet... som tur var det inga enorma men minisar... men ändå =/ Efter jobbet hämtade Fridas mamma.... jag blev avsläppt hemma.... ingen var hemma... och jag hade glömt mina nycklar inne..... =/ Frida hade som tur var inte kommit långt så jag fick åka med dom hem. Hoppas oturen vänder imorgon och det flyter på lite bättre! Haha! Nu ska jag kila och sussa! Imorgon väntar körskolan och teoriplugg igen! Adjöken ;)

Imorse kom denna härliga låt på radion ;) Enjoy!

Julian Casablancas - 11th Dimension






Schleten...

Gårdagens afton blev faktiskt sjukt lyckad trots Jennifers och Fridas frånvaro som vi saknade! Nästa gång får ni hänka! Hur som helst träffade vi en gammal vän, Maria och hennes kompis på vägen som också skulle till Ace. Kvällen blev lyckad och vi hade superkul =) Vi hade innan bestämt att ta sista tåget hem i och med våran jobbhelg men ICKE.... så blev det inte.. hahaha! Vi tog oss hem till landsbygden med nattbuss och taxi och vi kom inte hem förrens runt 6... vilket inte var så bra. Imorse kom mamma in i vanlig ordning och väckte oss och vi hade försovit oss... också i vanlig ordning. Efter ynka 2 timmars sömn flög vi ur sängen, klädde på oss och sprang ut i bilen. Vi var trots det på jobbet i god tid så det blev en frulle och massa skratt. Vi kollade på korten från gårdagen. Jag var så trött så jag fick skrattanfall åt ingenting hela tiden. Trött, småbakis, schliten och inga linser gav en bultande huvudvärk och jag såg nada. Men nu sitter jag här hemma igen nyduschad och redo att gå och sussa och försöka ta igen lite sömn.
Imorgon bitti åker Frida och jag till körskolan för att plugga lite teori innan det bär av mot jobbet =) Härlich! Guten nacht, pöss ;)


världens bästa farmor <3

Min morgon blev inte som planerad. Jag slulle gå upp halv åtta för att ha lång tid på mig och hinna massa saker innan bussen gick klockan 9. Mobilen alarmade ........... jag snoozade....... jag somnade om...... fridisen ringer...... jag svarar nyvaken.....JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!! Klockan var då 9.... då busen skulle gå!!! Jag får panik och flyger ur sängen ringer farmor och snälla lilla hon kan skjutsa mig och morgonen är räddad. Massa kramar till världens bästa farmor!!!
Efter jobbet åkte jag till henne med ett stort fång tulpaner för det är hon värd!
Jag har nu bultande huvudvärk så nu ska jag göra en stor kopp te, ta på mysoutfiten, värma på värmekudden och mysa ner i soffan med la familia!!! Imorgon blir det utgång trots att jag jobbar ihelgen, så jag får ta de lungan! Jag hoppas att Frida (abriii) hänkar, ja ska försöka få henne att hänka, får se om jag lyckas! Det skulle vara himla kul!! haha ha en bra helg ;) Pöss


Tillägnad Frida (abriii), detta kanske lockar?! hahaha


"Whats the Point"

Imorse vaknade jag i tid och gjorde en smoothie som blev asgoood ;) Jordgubbar, hallon, lite banan och yoghurt naturell, asnice! Senare begav sig Frida och jag mot Cosmonova. Filmen var jättetråkig och både Frida och jag slumrade till och vaknade i slutet. Efter åkte vi till Kista Centrum och käka lunch och sen kolla vi lite affärer. Jag fyndade presenter till Lillebror som fyller 14 snart ;) Vi skratta, duna, tjoa och moggade oss som alltid, lyckad dag med andra ord! Nu kommer snart andra fridisen så nu ska jag vandra upp och ta på tevatten!
Idag när jag kom hem och tog på spotify så hittade jag Johnossis nya låt. Den var gutsehrgut som alltid ;) Enjoy!


JOHNOSSI - What´s the Point (P3guld live)

"Chokladpralin"

Imorse försov jag mig som vanligt nu för tiden och Moa fick käka frulle själv. Jag kände mig lite dum eftersom vi skulle göra värsta frullen med smoothie =/ Sen bar det av mot körskolan och jag hade körlektion som gick himla bra och jag lärde mig massa nya saker jag ska öva på till nästa lektion som jag ska boka in nästa vecka. Då blir det dubbellektion ;) När jag kom till jobbet så var jag lite trött och blev irriterad då jag såg att de låg en påse i mina skor och jag tänkte; vafaan är det här?! Men sen så var det tre marabourutor med en lapp där det stod; " Till min chokladpralin" HAHAH jag börja skratta (all by myself) och förstod att det var frida som gjort det.
Efter jobbet åkte vi direkt till Sats för att återigen ta oss an ett pass på PT-cirkeln. Det var sjukt svettigt och jag mådde illa, men satanigatan vad kul det var, jag har saknat kan jag säga! Haha

Imorgon är jag ledig så då ska Frida(abriii) och jag göra vår lilla tradition och gå på Cosmonova HAHAHA med alla dagisbarn. Men spännande ska det bli haha. Bara vi lyckas hålla oss från skrattanfall när det är tyst haha. Kul ska det bli! Nu ska jag måla naglarna och sen kolla på One Tree Hill fast jag egentligen borde gå och sova! Menmen ;)

apelsin "allah" moa

Imorse hade jag min tredje körlektion vilken var den bästa! Det gick faktiskt väldigt bra! Imorgon är det dags igen! Efter jobbet så träffade jag Moa. Vi har gjort fruktsallad som alltid. denna gång en ny favorit som hon lärde mig med apelsin, banan, färsk riven ingefära, kanel och mörk choklad, assmarrigt. Sen har vki varit på hockey, kollat p3 guld och tillsist konståkning hahaha och kommenterat kläderna och länderna haha. Nu ska jag packa träningsväskan och imon är det back to work. På torsda är jag ledig =) härlich jaa ;) ha det bra! God Natt ;)

för trött...

Jobbet som vanligt idag. åkte direkt dit imorse fast jag egentligen skulle vara duktig och åka tidigare till körskolan innan och plugga teori men det var jag för trött för. Så imorgon innan min körlektion ska jag plugga lite och sen efter lektionen är det jobbet som gäller så imon ska ja hinna mycket innan jobbet. Efter jobbet ska jag träffa kusinvitamin som jag inte träffat på snart en månad så det ska bli nice ;) Nu sitter jag och dricker te  ed mandlar och choklad ;) Mumsich! ;) Nu ska jag snart gå och möta john blund! Imorgon blir det en tidig morgon må jag säga ;)


Miniorkidé

Okej man blir lite blomskadad på jobbet och jag måste erkänna att man blir lite sugen på vissa saker där som jag annars inte skulle lägga pengar på. Idag slog jag till på en liten miniminiorkidé som är så söt. Har spanat in den i några veckor och idag fick vi in nya så jag slog till! <3


"Breaking and Entering"

Såg nyss klart filmen jag fick i julklapp, Breaking and Entering. Den var faktiskt bra, sorglig ibland och djup, men bra. Helt plötsligt dök även Ed Westwick, Chuck Bass, upp. Jud Law spelade huvudrollen så det var fin utsikt här och där haha ;) värd att se tycker jag!


Trions reunion

Nu ligger jag som ett vrak i sängen med ett stort fruktfat och ska kolla på film. Idag ska jag ha en sån dag där jag inte ska göra något annat än att slappa, det var längesen ja hade en sån dag! Dessutom är man ju lite sliten och bakis.

Igår tog jag först sovmorgon och sen begav jag mig till huvudstan. All by myself eftersom frida var sjuk. Jag stressade gärnet eftersom jag kom in senare än tänkt och jag skulle hinna hem i tid också. Jag hittade i allafall ett par pumps på rean, leggings med paljetter och en ögonkräm. Så kul var det haha!
När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och senare anlände Fridisen och Jennifer. Vi skratta, drack vin, och skvallrade en massa, hade trevlans som alltid. Senare åkte vi in mot stan för att ut och röja. Våran lilla trio har inte varit ute på jättelänge tillsammans så det blev en liten reunion! Jag gjorde världens tabbe och glömde såklart plånkan nu när jag kom ihåg legget liksom. Så jäkla klantig! Som tur var löste sig det också! Det blev tillslut en lyckad kväll/natt och Frida och jag kom hem 5 i morse. Så nu är man som sagt ganska sliten! Tack för en lyckad kväll tjejor ;)

 
Frida & Jennifer Last Shaddow Puppets =)


presenter

Idag efter jobbet åkte jag som sagt till fridis. Hahah jag hade med mig en liten översakning hahah som var ett paket fint insalget innehållande en JOJO hahahah :P Själv fick jag en jättefin Thomas Sabo kalender. Jag gillar den jättemycket. Imorgon ska jag försöka få med mig andra frida (abriii) en vända in till huvudstan för lite shopping. De var ju så längesen vi sågs! Jag saknar vårat moggande och härliga skämt som bara vi fattar haha! 
På kvällen är det dags för PARTY. Frida, jennifer och jag ska ut och röja haha. The Magic trio, ska göra sthlm osäkert! Jag är såå taggad ;) Hoppas ni får en bra helg! Adjöken ;)

 
Frida och jag på studenten =)


KIDS

Idag har jag sovmorgon och börjar först klockan 12. Nu sitter jag duschad och påklädd, tränad och pigg redo att hugga in på frullen framför datorn. Gjorde en asgod juice på hallon, blåbär och apelsin! Nicelinice =) Snart ska jag börja göra mig i ordning och sen bege mig till jobbet.  Jag var ute i god tid till att hinna med bussen för en gångs skull. Då fridisen ringer och säger att hennes mamma skjutsar och då har jag ännu mer tid, härlich! Utan stress och jag kan ta det lungan. Idag efter jobbet ska jag till frida och i helgen är jag ledig och då blire party ;) Ha de bra! Adjöken ;)

Frida kommer du ihåg?! =)

The Kooks - Kids ( MGMT cover) <3


"Anyone else but you"

Kusinvitaminen Moa skickade nyss en länk till en låt jag helt glömt bort! Jag tröck på länken och det bubblade upp lite minnen så nu tänkte jag dela med mig av dessa även fast det är internt hah. Moa förstår i alla fall! En Oktoberhelg 2008 då vi var med om första dex, första snöfallet och såg filmen Juno första gången. Denna låt förknippar vi med denna helg! <3 den helgen måste göras om!

Moldy Peaches - Anyone else but you

back in the game

Idag tidigttidigt åkte fridisen och jag till trafikskolan och pluggade teori i lite mer än en timme. Vi båda fick mycket bättre resultat på övningsproven så snart har vi en del klar. Jag kan inte beskirva vad jag längtar till att va helt klar och ha körkortet i handen. Imorgon ska vi dock inte dit, vi har faktiskt varit där varenda dag den här veckan duktigtduktigt! Efter jobbet åkte vi till sats och var på yoga. Det var hur skönt som helst. Stel kan jag ju säga att jag var. Förut hade vi en period där vi gick 2 gånger i veckan och efter ett tag märktes det så nu jäklarns ska det bli vana att gå dit när man kan. Nu ska jag snart städa mitt rum och fixa lite! Sen ska jag bädda ner mig och läsa nya cosmo. Imorgon börjar jag inte förrän 12 men jag ska ändå gå upp tidigt och åka och träna. Härlich! =) Fortfarande taggad... JAA !!!

Jag vill ha sommar, vara brun, åka utomlands, festival, derby, körkort, värme och sool!!!


Sovmorgon

Herregud säger jag bara! Idag vaknade jag och kollade på klockan och den var 12!!! Helgalet jag som skulle gå upp i god tid och göra massa saker. Mina ögon var som tyngder och jag kunde bara inte öppna dom. Jättekonstigt och jag kunde inte gå upp även fast jag var vaken. Kändes som alla tidiga mornar kom ikapp men imorgon är det tidig morgon och körskolan som gäller igen. Hade idag en körlektion och pluggade teori både före och efter. Varje gång jag och frida varit där så har det varit helt tomt och dött. Idag träffade jag både Jennifer och Mathilda där och de var lite mer folk idag. Kan bero på att jag var där på eftermiddagen. Bokade även in 2 nya lektioner nästa vecka. Hittade en jättebra version av Robyns be mine i mathildas blogg. Så den tänkte jag dela med mig av ;)
Ha det gott! Pusshej


Erik Hassle & Ellie Goulding - Be mine

duktig

Igår och idag har jag varit jätteduktig haha. Igår gick ja upp i ottan och begav mig till körskolan för att ta tag i körkortsteorin. Satt och pluggade lite mer än en timme innan det blev dags att bege sig vidare till jobbet. Efter jobbet åkte fridisen och jag till sats och träna. När jag väl var hemma somnade jag som ett vrak.
Idag hade jag min första körlektion och det gick bra. Kändes bra att köra med någon annan än mamsen och pappsen, kanske dock lite stelare haha. Efter lektionen satt jag och pluggade lite och sen åkte jag vidare till jobbet. Efter jobbet åkte jag på hockeymatch, lillebror spelade. Nu sitter jag här hemma igen och såå trött!
Imorgon är jag ledig men har massa planerat att jag inte vet hur jag ska hinna med allting! Nu måste jag skriva ner allt som måste göras! Ha det bra! Pusshej

blunder

Nu är jag så trött. Igår kväll gjorde jag inte som planerat och la mig i tid. Jag fastnade som vanligt framför datorn och satt klistrad. När jag väll gich och la mig så däcka jag på engång. Ikväll MÅSTE jag gå och lägga mig i tid för imorgon börjar mitt Facbookförbud och teoriplugg. Imorgon kvart i 8 går bilen mot körskolan och frida och jag ska plugga teori innan jag beger mig till jobbet. Nu jäklarns är jag TAGGAD till körkort må jag säga! Så nu snart ska jag sussa! Guten Nacht! Pusshej


TABBE

Igår när klockan slog 19 och vi stängde så kom först Mathilda och vi fixade Håkans present. Frida och jag gjorde iordning oss och vi begav oss mot Sollentuna för att fira Håkan. På vägen till Sollentuna så kollar jag min väska och kommer på att den INTE innehåller något lägg och jag får panik. Mamma vägrar komma med det och jag vet inte vad ja ska göra. Som tur var räddade mathilda mig och ringde sin kompis som var såå snäll så hon kunde hämta det hos mig för vi skulle ändå mötas upp senare. Så jäkla snällt att dem hjälpte mig, det räddade min kväll. Tack så Himla mycket till Mathilda, Nadja och hennes pojkvän!
Haha, Hur som helst så kom vi fram till Sollentuna och där firades Håkan, Trevlans var det! Senare tog vi en taxi vidare mot stan och Magenta där vi träffade Mathildas kompisar och partade loss. Jag glömde även min kamera så inga bilder blev det men kul hade vi. Runt 3 så begav fridisen och jag mot nattbussen hem till siggis och landet. Svinkallt var det på bussen så man vaknade hela tiden av det! Det var en hemsk busstur må jag säga! Men lätt värt kvällen. 5 somnade vi som vrak och 8 gick vi upp för att bege oss mot jobbet. Där åt vi mysfrulle med färskt bröd och te, yammie =) Imorgon är det back to work och nu ska jag gå och ta mig ett bad och sen sova för jag är såå trött! Nattis ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen från Mathildas blogg:


fynd

Imorgon är det partaj för Håkan efter jobbet, så nu måste jag packa ombyte och smink till jobbet imorgon. Dessutom börjar vi tidigare då det är dags för morgonmöte så egentligen borde jag ligga och sussa nu... men icke. Det hinner jag inte än, har en massa att ta tag i först.
Idag har min dag varit mycket bra till en början och nu på kvällen gick de mindre bra. Åkte idag till Sollentuna Centrum för att checka det nya. Jag kände verkligen inte igen mig när jag kom in. När vi började gymnasiet där i närheten så var centrumet heldött och inte alls så bra. Dom hade ICA och Kahls som var bra och thats it. Nu är det helt totalrenoverat. Espresso House, MQ, Vagabond och till och med LEXINGTON och massa fler affärer!!! När jag såg lexington blev jag superglad och ännu gladare när jag såg reaskylten så jag slog till på ett mysigt örngott =) Sedan fyndade jag ett par handskar på halva priset och ett par strumpbyxor och lite annat smått och gott. Skor hitta jag inga och det var jag bitter över ganska länge hahah. Sen måste jag berätta att på MQ:s herravdelning hittade jag en jättefin skjorta till lillebror för några månader sen och jag har spanat in den varje gång jag vart där. Idag hängde den där ensam med 50% rabatt så då slog jag till. Härlich!!! Nu ska jag packa och måla naglarna! Adjöken ;) 


P&L-minne

Vårt lilla Campgäng P&L-09 <3

Satt och lyssnade på en gammal splninglista nyss då denna låten kom.
Jag fick massa P&L-minnen! Jag vill ha sommar nuuu!!!!!


Morgonpass

Imorse vaknade jag och skulle ner för att träffa fridis på gymmet. När jag går ut i kylan och står och väntar på bussen så går det minut efter minut och det kommer ingen buss. Jag gick in igen efter 20 minuter och tog nästa. Men satanigatan va arg jag var!
Det blev träning för mig men inte samtidigt som fridis då hon redan var klar när jag kom. Det var ändå jätteskönt att springa när jag var så irriterad haha.
Idag är jag ledig och just nu har jag gjort en lång lista på allt jag ska hinna med idag. Så vi får se om jag klarar det. Men jag är fortfarande taggad och ska fan klara mitt löfte om körkort och träning så nu jäklarns!

TAGGAD

Idag efter jobbet så begav frida och jag oss till sats... kors i taket! Nu jäklarns ska vi tagga till och komma igång på riktigt som vi gjorde precis när vi skaffat gymkortet. Så nu jäklar! Jag ska nu vara duktig och ge gärnet ett tag! Sen igår när jag låg och försökte sova så kom jag på en grej. På måndag ska jag börja med ett litet datorförbud mot mig själv och istället för att gå in efter Jobbet så ska jag sätta mig och läsa körkortsteori. Nu jäklar ska jag klara det också och inte bara snacka men det ser vi ju om någon vecka. Jag ska iof få gå in och belöna mig och skriva ett inlägg på bloggen. Men om folket klarade sig utan dator förr i tiden så ska jag nog klara cirka 2 veckor! Mitt nya år börjar nu!!! 2010 here I come! Nu är jag TAGGAD!

Detta år ska jag:
- TRÄNATRÄNATRÄNA (få in en träningsstruktur)
- FIXA KÖRKORT!!!
- KOMMA PÅ VAD JAG SKA PLUGGA TILL

Imorgon börjar mitt nya år på RIKTIGT!!! Good luck till mig själv!!!


surprise

Igår fick jag denna fina rosrest av fridis på jobbet. Med en liten lapp haha. Så fiint ^^
 

 
Såhär flyter den runt i ett miniglas framför mig nu ^^


Stolt syster

Nu kom la familia nyss hem från götet. Lillebror har varit på hockeycup ett tag! Jag är en stolt syster just nu. Av ca 900 spelare så kom Andreas (lillebror) 9:a i målligan och 12 i poängligan =) Härligt Bruuschan ;)


Lillebruur =)


trött

Idag skulle ja egentligen hänkat med Frida och hennes gäng ut en sväng för hennes pojkvän fyller 20. Men jag är för trött så jag var tråkig och tackade nej. Men det hade vart himlans kul men det får bli en annan gång. Nu sitter jag i min ensamhet efter nästan en vecka med fridis. Ikväll kommer mammsen och pappsen hem och lillebror förstås. Ska faktiskt bli lite skönt! Mamma skickade ett sms där det stod att dom snart kommer hem och då med mjuka paket till mig... spännande må ja säga!
Nu sitter jag med en stor kopp te och fryser fortfarande fast jag kom in från kylan för 2 timmar sen. Det är typ 20 minus ute och det var längesen det var här nere.
Imorgon efter jobbet börjar fridas och mitt nya år. Vi ska ta tag i träningen!!! Då jäklar! Sen ska vi hem till fridisen och planera.
Jag är så jäkla trött hela tiden verkligen. Lite småjobbigt så ikväll blir det en tidig kväll för mig! ha det gött ;)

svullmys

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Nyår var mysigt i GBG =) på tåget hem var det ännu mysigare. Vi var först jättegnälliga för det inte var X2000 utan ett äldre och långsammare. Efter att vi fått lite svull i oss så blev vi på fnisshumör och kura ner oss rejält. Frida borra ner sig på min axel och ja la upp mina ben i hennes knä ochså började jag läsa högt för frida ur Elsas Mode som sofi fahrman skrivit. Jag tänker på hur vi måste ha låtit.
Nu sitter vi i min säng som ett gammat gift par igen. Igår planerade vi kvällens middag och nu ska vi snart gå och göra te och sen fortsätta vår högläsning innan vi somnar. Imorgon är det back to work och jag slutar tidigt. Ha det bra! Adjöken ;)

 
Vinter i Skärhamn =)


RSS 2.0