Midsommarhelgen


Smultron

Idag har det gått undan! Jag har åkt till Stinsen, vart runt och handlat och fixat massa ärenden. När jag äntligen kom hem så fick jag värsta rycket och plockade smultron. Somrigt värre ;) Jag har packat massa, bäddat rent, vart inne i stockholm, så idag kan man säga att jag har hunnit med. Nu ska jag fixa det sista, imon bär det ÄNTLIGEN av =D God Nattens ;)

hemma för ett tag...

Nu är jag hemma för ett tag! Solen sken och det var varmt när vi lämnade norr och skogen bakom oss. Det tog i att fara där ifrån må jag säga! Helgen har varit mysig, full med flummerier, bad, simturer, kortspel, skrattanfall och kodak moments. Nu sitter jag super trött och stressad. Hämtade fridisen på arlanda när vi kom hem och sen åkte vi hem till mig där mamma hade grillat och vi gjorde en sallad, smarrigt! Innan ja skjutsade hem henne tog vi en tur till våfflan för en mjukglass.

Imorgon blire fullt ös, med packning, ärenden, funderare och förberedelser för på Tisdag är det äntligen dags, vi rullar mot Borlänge för årets P&L =D <3 ha det great ;) god nattens!

Midsommardopp

Nu sitter jag nere på bya och har internet och halvskaplig mottagning för en stund. Snart åker vi upp bland berg och skog igen! Midsommarafton igår var mysig! Avslutningen var bäst då Moa, Therese, Manne och jag gick ner till bryggan. Det var spegelblankt vatten och vi tog oss ett bad i den varma badtunnan och sedan i kalla sjön, simmade och lekte haha. Det var som man var liten och bara tänkte "en gång till". Tillslut orkade man inte simma längre så då gick jag och manne upp ur sjön medan moa och therese redan hade gått upp. Hela 18 grader i sjön och nästan 40 i badtunnan. Nicenice! Så jäkla obeskrivligt svalkande och uppfriskande det var och kändes. Ikväll hoppas vi på en lika fin sommarkväll med i alla fall ett dopp i sjön. Hoppas ni alla hade en great midsommar! Kraaaam

mot norr

Åhh jag sitter med bedövade fossingar med en kopp te i lillebrorens stora mysiga tjocktröja! Jag har massa att göra men gör inget åt det =/ Imorse vaknade jag av ett samtal från chefen som  undrade om jag kunde jobba idag och självklart kunde jag det. Jobbade heldag och kom inte hem förrän vid 20. Imon ska jag också jobba några timmar innan mammsen och jag rullar norrut mot släkten, skogarna, björnarna och Hälsningland. Härlich! Brukar alltid vara där massa om somrarna men i sommar blire inte så mycket så det gäller att passa på.

Jag har inte packat än heller, och imon kommer jag inte att hinna så det måste göras nu. Jag är såå trött och mina ögonlock känns som tyngder, men varför klaga liksom.... hahah =) Nu måste jag sätta igång! God Nattens ;)

Luke Pritchard

Solen skiner och jag längtar till midsommar och P&L =D Jag har idag gjort en spelningslista av alla "måste ses" artister =D Taggar allreadu ;) Förra året skulle mitt Favvofavvoband The kooks komma, men ställde in när vi var där. Detta år är dem bokade igen och jag håller tummarna igen, för dom kan ju inte ställa in 2 gånger. Vi ska va bänkade längst fram och sjunga i kör med Luke Pritchard, det ni ;)

ByeBye

Imorse åkte Lillebror och Pappsen iväg mot USA för sin hockeyresa!, så nu blire lite tomt ett tag. Såklart så har dom en blogg man kan följa deras resa!
Idag tog jag de lungan då min visdomstand är på hugget igen, så jäkla ont de gör att de känns som man har feber typ. Inte kul alls! Imon ska jag åka till Sollentuna med Farmor. God Nattens ;)

Matilda 20 =D

Det blev inget Miss Li och Grönan för oss igår! Vi begav oss direkt mot sommar och satan va mysigt det var med stor uteservering, dansgolv och barer inne och ute =D Idag har jag tagit det lugnt rullat omkring på ärenden och så självklart kollat lite på Bröloppet. Nu ikväll var vi hos matilda som fyller 20 imon =D GRATTIIIIS GRATTIIIS =D. Vi hade himlans kul och ja hoppas hon får superkul ikväll ;) god nattens ;) pusspuss
SOMMAR SOMMAR =D

@Matildas =D


Rensad dator

Imorse tog jag sovmorgon och segade! Eftersom det regnade och dunrade så rensade jag min dator på massa skit och förde över massa till min hårddisk. Nu är den någorlunda städad och fiin haha.
Nu är jag jätteglad för SOOOLEN SKIINER!!! Hoppas att det håller i sig för snart bär det nämligen av mot Grönan för Miss Li och sen vidare ut i parynatten. Nu ska jag göra mig klar! ;) Ha en bra afton =D

Picknick på...?!

HAHAHAHAAHAHAH, skulle nyss kolla min blogg och så ser jag rubriken på ett inlägg ja skrev idag.... "picknick på Grönan"... va faan hände?! hahah vilken värld var jag i.... hur tänkte jag?! Det skulle egentligen stå "Picknick på Djurgården". Det roliga är ju att vi inte ens tog oss till Djurgården som planerat. haha men ändå. Imorgon blire grönan men inte picknick dårå, hahahaha, vad ska man säga?!...

Sthlm runt

Helt slut i mina fossingar efter denna dag! Fridis och jag började dagen på Kungsholmen då vi fick skjuts av Kärran. Vi tog tunnelbanan mot centralen där vi gick vidare mot åhlens. Sedan vidare mot Vagabond för att hälsa på Freddie. Jag köpte ett par skor jag spanat in länge och efter en tid gick vi vidare mot skeppsbron i all kunga/bröloppskaos med avstängda vägar, poliser, massa folk och ståhej överallt. Vi fick en fika för 10 spänn vid Ikeatälten. Efter energipåfyllningen gick vi mot skeppsholmen där vi tog vår picknick på caribfilten och i solen. Så himla mysigt var det att vi satt där i några timmar innan vi vandrade vidare. Denna gång mot gamla stan och espresso house latten. Vi gick vidare mot söder, Götgatan och Medborgarplatsen och vidare mot SOFO, där vi tog en promenix i söderkvarteren. Klockan var helt plötsligt 20 och vi tog tunnelbanan tillbaka mot kungsholmen. Det känns som vi har gått runt hela sthlm denna dag. I väntan på Kerstin mogga vi och kollade på folk.
Väl hemma hämtade jag mamma, lämnade henne och hämtade upp fridisen och begav oss mot Janiniiisen. Vi hade inte setts på evigheter så vi hade mycket att prata om. Men trötta som vi var rullade vi därifrån i tid. På hemvägen var det som ett jäkla safari. Vi såg två rävar längs vägkanten, sen när jag lämnat av fridisen höll jag på att köra på en Hare och vart helt skräckslagen, både den och jag, haha. Men det slutade lyckligt för både han och mig. Det är vilt i siggis nu för tiden, rävar, grävlingar, rådjur och harar. Skansen har anlänt! Nu ska jag sussa! God Nattens ;)

Picknick på Grönan

Rummet blev inte städat igår och jag vaknade med datorn i sängen! Somnade tidigare än vad jag trodde. Solen skiner och snart rullar vi in mot huvudstan. Det blir picknick på Djurgården och sen en träff med janinia. Ska bli jättekul och mys i detta sommarväder haha. Nu ska jag städa mitt rum, göra mig i ordning och gör mig en sallad att ta med! Ha en bra daag ;) I know I will! Kraaam

Jag langar en sommarlåt, från mig till er ;)

funderare

Åhh nu sitter jag här och har faktiskt gjort lite nytta som man aldrig tar sig tid till annars. Nu har jag en "varm mjölk med kanel" paus. Nu ska jag städa upp lite i rummet innan jag sussar. Imorgon väntar en rolig dag!

Frida och jag hade som sagt lite filmtajm idag. Vi såg Trubbel i paradiset och Äntligen Midsommar, båda var helt okej men vi hade en liten funderare. I Äntligen Midsommar har nämligen amerikanen Luke Perry en roll. Vi kände igen honom som satan och kom fram till att han är lik glasfixarn (Josh Lucas) i Sweet Home Alabama. Men nu fridisen, har jag kollat upp denna Luke. Han har varit med i lite serier men det är ju han som spelar Dylan i Beverly Hills. Hahah nu har vi rett ut det! God Nattens på er ;)

En lite äldre Dylan...

Rastlös

Igårkväll kom fridisen över och vi åkte och hyrde filmer. Ikväll fortsätter vårt tittande då vi bara såg en av dom. The secret life of bees, Honungbiets hemliga liv, har sett den förut men den är såå bra och fin plus att frida inte hade sett den. Idag har jag haft tråkigt, solat lite, men sen blir man ju assvettig och går in och ut. Ikväll blire en siggispromenix med fridisen innan vi kollar vidare. Jag är rastlöös just nu och vette faan va ja ska hitta på. Jag är väldigt sugen på att åka in till stan men det får bli imorgon. Ha en bra dag ;) Kraaam

S:t Per

Idag tog fridis och jag en siggis-nostalgi-roadtrip! Vi gick bland annat in på skolgården på St Per och det var helg galet vilken skillnad det var. Nästan allt var detsamma men när man var där sist för typ 8 år sen så var man ju size minime och tyckte allt var jättestort. Nu när vi är längre tycker man att allt inte var som man kom ihåg. Men gud vilka minnen som kröp fram.

Läskigt

Hellu =) igår var en bra dag! Jag gjorde först ett viktigt ärende i märre sen åkte jag mot fridisen där louise och vi fikade lite, snackade minnen och skvallrade! På eftermiddagen åkte ja och hämtade mamma och sen handlade vi lite. Åkte senare mot fridisen igen. Vi kollade på Juno, lagade mat och sen kom Louise. Vi kollade på Match Point med bland annat Scarlett Johansen. Den var faktiskt spännande bra men lite irriterande haha.
När den var slut och vi skulle bege oss så skulle jag köra hem louise. Vi vinkar hejdå och öppnar ytterdörren då jag ser en grävling springa på trottaren rakt över gatan. Jag skrek i panik och tryckte in oss hos frida igen, slängde igen dörren. När jag skrek till stanna den upp och sngelade på mig (gjorde en "ryan"). Fyfaan va rädd jag blev! NU kommer man ju inte våga gå ute i mörkret eller natten igen. Efter ett tag vågade sig Louise ut och jag följde efter och vi kunde åka. Men det var läskigt må jag säga!
Nu ska jag göra lite nytta ;) Ha det bra! Kraaam


Gröna Lund och VM

Igår åkte vi tidigt in med riktningen mot huvudstan och grönan. Moa och jag var faktiskt med på grönan ett tag och åkte lite med manne. Eftersom andreas inte var med och bara de vuxna. Vi gick lustiga huset, åkte någon snurrsak och ännu en snurrsak och efter det mådde man skapligt illa. Moa åkte även slänggungorna med sin lillebror vilket jag bangade på och agerade fotograf, hahaha. Moa och jag åkte sedan vidare in mot stan för lite shopping, eller snarare shopping för moas del. Våra favvoaffärer han vi med innan vi gick mot parkeringen och la famila. Hemma grillade vi och kollade fotboll. Jag var så jäkla trött men efter att jag råkade somna på soffan vaknade jag lagom till att matchen skulle börja, England - Usa spana vi in. Det var faktiskt kul! Intresset finns ju faktiskt där tro det eller ej. När vi var små följde ju alltid Moa och jag EM och VM tillsammans. Moas intresse ligger på topp och mitt är på G igen. Idag kollade jag helt själv, haha det ni ;)
Nu ska jag gå och sussa för imon väntar massa jobbiga ärenden och en tidig morgon! God Nattens på er ;)


Get Mama A House

Herrejösses va bra de va igår! Så glad att vi åkte dit, som vi brukar säga.... det är mening med allt haha =D Jag rullade från mig med mammas bil till fridisen. Där käka vi middag, grön pasta som jag gjort all bymyself (Håkans special), lärt mig det nu. Sen tog vi Kooksskivan i farten och rullade vidare, in mot stan och grönan. Vi trodde de skulle vara aslångkö och jättemycket folk eftersom vi va senare än vi brukar. Men icke..... ingen kö... inget folk, bara massa barn! Vi gick några varv runt och satte oss på en bänk och kollade på folk. Vi såg INGEN i vår ålder, bara mycket äldre och mycket yngre. När det var 10 minuter kvar tills det börja, då var det folk må jag säga. Det regnade inte och teddybears trumma igång. Vi hade kul, trots att vi var sega, trötta och nyktra. Men vi röjde på som vanligt ändå! haha
Vi åkte hem, rullade vidare och hemma hade Moa med familj kommit. Nu sitter jag här lite småtrött snart redo att rulla in mot huvudstan. Lillkussen och dom ska på grönan men för mig och moa så blire nog en shoppingrunda och kanske lite grönan =D Ha en bra dag ;) kraaam 


kväll med teddybears

Hej&Hå! Imorse var ja effektiv och städade lite och plocka ur diskmaskinen så ja låg på pluspoäng hos mamma så jag får låna bilen hahah :P Frida är fortfarande inte helt återställd så de blir en lugn, tidig och nykter kväll med Teddybears. Vi hade tänkt gå ut efter men skippar de nu! Hoppas de inte regnar ikväll.... pepparpappar! Ikväll kommer ju moa och gänget hit oxå. Kulkul ;) NU ska jag göra mig i ordning och måla naglarna! Ha en bra helg! Kraaam

3:e året i rad =D

P&L 2010 = BOKAD & KLAAR!!! <3


P&L 2008, första året =)


P&L 2009, andra året =)

GBG¤tid i bilder


Comin´ Home

Guud va jag har varit duktig idag! Det känns himla bra nu, känner liksom inte lika dåligt samvete när man fixat massa tåkiga MÅSTEN. Sen ser det ljust ut för mogondagen då jag pratade med fridisen och hon var på friskningsvägen. Härligt Härligt, nu håller jag bara tummarna för imorgon. Nu vill jag hitta på nå kul, när jag vart så duktig hahah.... får se vad det blir! Kraaam


Back i min lya

Nu va de ett tag sen man uppdaterade såg jag. Kom hem från Götet i måndags efter en asbra tid där! Det har varit fullt med party, studentskivor, utgångar, trädgårdsröj där vi totalrenoverade en liten altan som blev en Guadeloupealtan. Vi var på bio en dag på SATC2 och studentutspring och massa annat. Jag längtar tillbax kan jag säga. Det finns faan inget bättre än Sommar i GBG. Bilder kommer sen;) Nu har fridisen gått och blivit sjuk oxå inge bra alls.

I tisdags hämtade jag moa vid station, vi hade inte setts sen valborg. Vi gjorde sallad, åkte på en siggisroadtrip med massa nostalgi, kollade på Mitt så kallade liv (My so called life) asbra och asgammal serie som jag var med och kollade på ibland med henne och mina systrar. Dom var ju liksom äldre då och fattade lite mer men bara man fick hänga med dom så var man ju nöjd. Den är faktiskt himla bra den serien och ingen mindre än Jared Leto har en roll.

Idag sitter jag med tråkiga saker som MÅSTE göras så nu ska jag återgå till det. Imorgon kommer Moa tillbaks hem till mig med la familia, lillkussen och gänget haha. Imorgon om fridisen är frisk blire teddybears på grönan och sen ska vi inviga klubben sommar. Ha en bra dag ;) puss


RSS 2.0